Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ceia

őstag

(#87) Sk8erPeter: Éppen tojok rá, hogy mások mit szeretnének, hogy én mit használjak. Nekem ezek jók a kis gépemre. A tabokkal kapcsolatban: A többfüles böngészés során akkor is lehet igen sűrűn használni a tabokat, és azok között váltogatni, ha a címsor alatt vannak. Miért ne lennének elérhető helyen a címsor alatt?? Pár pixellel lejjebb kell kattintani az egérrel..
    Az ablak kerete az alakalmazás nevével valóban nem kell, ezzel egyetértek. Viszont nekem kell a toolbar, és a menü is, meg az állapotsáv is. De ha mindez konfigurálható, átrendezhető, akkor meg nincs értelme ezeken rugózni. Különben nekem 5:4-es monitorom van, ezen nem olyan zavaró, amiket leírtál.
    (#104) Nekomajin: A tab is az aktuális mutatott oldalhoz tartozik. Szerintem jobb, ha a tabok közvetlenül a főablak tetején vannak, mert akkor az aktuális tab ténylegesen (láthatóan) hozzákapcsokódik az aktuális oldalhoz. A címsorban meg persze, hogy az aktuális oldal címe van - ezt tudjuk, függetlenül a címsor elhelyezésétől. Végülis mindegy - kinek mi tetszik.. Nekem a logikus elrendezés, ami eredetileg volt - másoknak egy olyan megoldás, ami annak idején azért lett kitalálva, hogy az új versenyző (Chrome) ne hasonlítson a többi böngészőre és a Mozilla meg vakon lemásolta. Emlékszem, még az első cikkekre: furcsa, de meg lehet szokni..
    (#113) Tamás88: Ha valóban ilyen jól konfigurálható, annak örülök, mert egyszer muszáj lesz átállnom újabbra. De a cikkben szereplő verzió lekerekített tabjaival nem tudnék megbarátkozni.
    (#77) pszichiáter: Ha már szakmai fórumon vagyunk, megosztanád velünk, hogy ha egy Comodo tűzfal, és egy Avira antivírus együtt van használva, az miért is nem jó?? Amúgy köszönik, remekül kijönnek egymással

• ceia

őstag

Nekem máig ez a legszebb :) Ez még igazi browsernek néz ki. A jelenlegi design egyáltalán nem tetszik. Mi értelme van a címsor fölé tenni a tabokat? Na meg a nulla grafika..

Új hozzászólás Aktív témák