- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Az a baj, hogy én értettem, amit akartál mondani, de ezek szerint neked viszont nem jött át a mondandómból semmi (de ez már a korábbiból is kiderült).
No offense, bár én nem lettem miattad szomorú.
Ez az "egyes ülj le" meg annyira gyerekes, hogy inkább nem is kommentálom.
(Rájöhettem volna egyébként, hogy vannak témák, amiken felesleges vitázni ilyen topicokban, mert vannak emberek, akiknek nem jön át a mondandó, de feltétlenül ellent akarnak mondani, és tulajdonképpen a vitától úgysem változik semmi. Tisztelhetjük egymás véleményét egymás cseszegetése nélkül is, úgy is, hogy nem értünk egyet. Ez most eddig nem sikerült, inkább ne is veszekedjünk.)
Egyébként ezek a hozzászólások nyugodtan mehetnének OFF-ba, mert nem tartozik a topichoz. -
Sk8erPeter
nagyúr
Aha. Tehát szerinted az itteni közönség olyan ultrakocka, hogy nincs magánélete, csakis ezért érthetnek a böngészőjükhöz, ráadásul ezért fel sem fogják, hogy másnak más igényei vannak (egyszerűség), és csak az antiszociális kocka és a kretén "átlagfelhasználó" szélsőség létezik. Leegyszerűsítve erről szólt a hozzászólásod. Az érvek egyébként nem arról szóltak eddig sem, hogy úgy legyen elkészítve egy alkalmazás, hogy csak kockák tudják használni, ezek szerint te sem értelmezted a korábban elhangzottakat.
Egyébként ne aggódj, sejtem, mire akarsz kilyukadni, és mit nem sikerült megfogalmaznod jól. Az átlagfelhasználót mindenféle egyéb gomb megzavar, ami nem a lényeghez tartozik, bármitől, ami félrevezetheti, összefossa magát, és úgy érzi, eljött a világvége, ezért tehát ne is legyen semmilyen mód arra, hogy az alkalmazás testreszabható legyen, mert ha a vérpistit vagy Manci nénit valami megzavarja, akkor esetleg áttér más alkalmazásra, ami piaci veszteséget okoz. Alkalmazkodjunk tehát Vér István igényeihez, meg Manci nénihez, ha ők tudják kezelni, akkor nyilván mindenki másnak is megfelel. Azért remélem, hogy nem a te üzletpolitikád szerint gondolja mindenki.Épp erre volt példa egyébként régen a Presto motorral ellátott Opera, ha nem értettél hozzá, akkor is tudtad használni, mint egyszerű böngészőt, ha értettél hozzá, akkor meg testre tudtad szabni. Ott is lehetett olyan gomb, amivel zavar keletkezhetett néhány fejben, de akkor fogod az X-et, és bezárod... nagy dolog. Mint említettem, önmagában a felületmodernizálással, egyszerűsítéssel egészen addig semmi bajom sincsen, amíg ez nem jár a program teljes herélésével. Másképpen már nem tudom elmagyarázni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest