- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geönczy
aktív tag
Húgom gépébe van integrált intel vga és még az alapfeladatokra is éppen elég.
Játszani meg se próbál vele. Én akartam AEO 2-t futtatni rajta de nem úgy gondolja a gép.
Ezért vagyok azon a véleményen, hogy az intel vga nem nyerő. Egy alsókategóriás radeon mely nem fogyaszt nála csak picit többet, szerintem simán jó lenne. -
orbano
félisten
hallottam. és rengeteg nagyszerű notebook volt a kezemben _nélkülük_
eddig a nem integrált ati/nvidia csodák csak arra voltak pl. nálam jókm hogy csökkentsék az akksiidőt... szóval ezek után kategorikusan kijelenteni, hogy egy integrált intel vgaval szerelt notebook szar... nem mindenkit hat meg különösebben, hogy játszhasson a gépén pár éves játékokkal, mert esetleg nem grafikai alkalmazások futtatására veszi a gépét. -
Reac^
őstag
remélem táccs szkrín installed, ugyanis akkor bestbuy
jah persze meg 3g-gps is legyenmár
-
Nagyon pofásra sikeredett.Ritkák a tabletek,és persze drágák is.Nos ez sem kivétel.
-
.mf
veterán
*nyálcsorgat* DO WANT!!
Bár az igazat megvallva, van már tabletem, mégse azt használom. De ez hiába csak fél inch-csel kisebb képátlójú, sokkal kisebb és kompaktabb a lifebookomnál. Á, mindegy, úgyis csak nagyon ritkán használtam a tablet funkciót, és ez meg úgyse fog idehaza forgalomba kerülni.
Az akkura, akkus üzemidőre és a beépített winyóra (1.8" vagy 2.5"?) azért még kíváncsi lennék. -
BloodRay
veterán
Kíváncsi leszek az árára, egyébként tetszik.
-
Atos23
senior tag
Nagyon tetszetős
Kéne.
-
(Darkwood)
őstag
Ha hozza a Gateway a szokásos minőséget, akkor jó kis gép lesz!
-
fledgling42
csendes tag
Nos, a várakozásoknak most vége, ugyanis [...]
-
Geönczy
aktív tag
Impozáns gép.
Egy hátrányt véltem felfedezni:
"GMA X4500 nevű integrált grafikus mag dübörög"
Viszont ez...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Macbook Air M2 8/256 100% akku
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Új Lenovo LOQ - i7 13650, RTX 4060 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged