- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacccca87
addikt
3D markban Time Spy és Friestrike alatt 3% ot hozott az új driver. Dota-t még megnézem majd
-
Lacccca87
addikt
Érdekes, ez a frissítés így már. Majd jól megnézem tényleg fluidabb-e a játék
-
Lacccca87
addikt
Nem tudom nálad mi kezdődhetett a 480-as szériával, mivel az hozta azt amit vártunk tőle. A középkategória felső teljesítményét. Megjelenésekor a rivális 1060 altatt volt címektől függően tlejesítményben, azóta meg 10-15% al gyorsabb szintén címektől függően. Vulkan esetén meg értelmetlen az összehasonlítás mert ott jóval gyorsabb. DX12 meg úgy lett elgányolva ahogy van így dx szintjén nem változnak az erőviszonyok.
Minden hírt fenntartással kell kezelni és kész.Ebbe a hírbe mondjuk nem tudom mi számít félreinformálásnak hogy szükséges volt beírnod "viccesnek" szánt kommented, már ha a kommentelési meg tájékoztatási módszertanod szerint nézzük.
Ugyanugy megvan a félretájékoztatás NV -s kommentekben is ott nem érzed szívügyednek javítani.
Részemről ez ennyi. pont
-
Lacccca87
addikt
Az a baj hogy amióta megvetted a kis zöld kártyádat meghülyültél, de mind1. Voltál te objektívebb.
Megint kettős mérce, ha NV nél valahol növekedést érnek el az már hűdejó, de ha a másik oldalon csinálják ugyanezt akkor meg nem elég.
Driverről meg profilokról annyit hogy DX12 és Vulkan apinál nincs szükség profilokra, Dota 2 nem DX12 így kell a pfoilozás. Vulkan portjához nem.
Chill egyébként működik, nem ígérgetés. Én próbáltam CSGO-ba speciel nem zavar majdnem észrevehetetlen, Dota-ba valamiért zavaró volt ( az is igaz hogy az első implementációival próbáltam azóta sokat javult).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- PlayStation 5
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Elektromos autók - motorok
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- DELL Universal Dock UD22 210-BEYV (DisplayLink)
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition! OLVASS!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest