Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- IFA 2024: A Timekettle új fordítógépe már közel van ahhoz, amire várunk
Hirdetés
-
Roppant kecses lesz az S25 Ultra
ma Farag a Samsung a méreteken, mégsem kurtít a komponenseken.
-
A kriptobányászok energiáját akarja az AI-szektor
it Olyan mértékben nő az AI és az adatközpontok áramigénye az USA-ban, hogy a szektor már a bitcoinbányászokat is célba vette, az ő energiájukat akarják.
-
Képgenerálást kínál az új Warhammerhöz a soron kívüli AMD Software
ph A szimplán Preview csomagként kínált fejlesztés Fluid Motion Frames 2 technikára épít.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AllTheBest
senior tag
Kíváncsi vagyok, hogy milyen is lesz. A note 3 pro-nak elég nagy gyengesége volt a kamera, a 4-nél már kicsit jobb volt a helyzet, ettől függetlenül biztos jó telefon lesz
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
Wesder
félisten
Legyen benne NFC ès megveszem, bár ha fizikai home gombja lesz, lehet hogy csak a Redmi 5-ből a Pro verziót.
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
OctoCore
tag
Csak ne legyen az összes pixelhibás (Nálam 3 db Redmi Note 4 4/64 volt, aminek mindnek baja volt a kijelzővel)
-
szabi__memo
nagyúr
válasz kriszpontaz #4 üzenetére
Húú de jól hangzik
-
roli543
őstag
Ha ez lesz (630 vagy 660) még így is le a kalappal a gyártó előtt, főleg akksiban. Még a nagy gyártók csúcs készülékeibe sem fér bele ekkora akksi! Gratu!
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
kriszpontaz
veterán
válasz szabi__memo #5 üzenetére
Mivel alpixelekről van szó, nem túl feltűnő pl. normál nappali fényben, csak ha sötétben vagy és fekete a háttér (pl. telefont bekapcsolod, MI logó körül millió kis pötty).
Először azt hittem valami tűzijátékos hátteret látok, mire rájöttem hogy ez sajna pixelhiba. -
OctoCore
tag
válasz kriszpontaz #7 üzenetére
Nekem is hasonló volt, sötétben, fekete háttérnél zöld galaxis
-
Miez a samus home gomb?
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
margithid
veterán
Jól néz ki, tetszik a keretnélküliség, az aksikapacitás azért nem csökkent számottevően, talán az új android és a SOC energia felvételének hála hasonló üzemidő várható mint az eddigi Redmi Note sorozatoknál.
De valahogy nem érzem, hogy feltétlenül váltanom kellene Redmi 3Sről.Nekem kellene valami tényleges újítás, mondjuk vízállóság, vagy majd idővel olyan keskeny kávák mint S8nál.
Tudom, ez alsó kategória, de idővel talán itt is megjelennek majd.
Várom a Redmi 6ot -
Permet Elek
senior tag
Snapdragon 660-al,50 ezerért jöhet is egy.
-
enginev3.0
félisten
Tökéletes nép telefon
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3 || Xiaomi 4 Pro gen2 <3
-
AllTheBest
senior tag
válasz margithid #11 üzenetére
Xiaomi-nál szinte biztos, hogy a vízállósággal el fog tűnni a jack is sajnos. Ettől félek a note 5-nél is, mert ugye a mi6 már jack nélkül lett kidobva és az még csak nem is vízálló...
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
margithid
veterán
válasz AllTheBest #14 üzenetére
Én úgy vagyok vele, hogy ha ez az ára, akkor tűnjön el.
Erre felé megy a fejlesztés, usb-c a jövő, ezzel meg kell barátkozni.
Nekem csak az nem tetszik, hogy nem lehet majd egyszerre fülest és töltőt is csatlakoztatni, de talán majd erre is lesz valami megoldás, pl elosztó. -
Ganzer
aktív tag
Na erre kíváncsi leszek, ha tényleg előrelépés lesz néhány dologban akkor megy apróra a note 4.
-
-
Fejvadi
nagyúr
válasz kriszpontaz #4 üzenetére
Eléggé pörög a topikja és nem olvasom a tömeges hibát.
-
joey04
titán
hát ez sajnálatos.
-
kromatika
veterán
Várandós a kicsike.
-
-
-
kriszpontaz
veterán
Nem mondtam hogy tömeges. Pl. Note 2 is járt nálam de azzal semmi baj nem volt, ellenben azokkal amiket felsoroltam, igen. Ez nem jelenti azt hogy mind ilyen, de ha kifogsz egyet, nem örülsz neki.
Nem tudom ezekben AUO panel vagy Sharp vagy LG van, lehet hogy csak az egyik típussal szerelt telefonoknál jelentkezik.[ Szerkesztve ]
-
Soybex
őstag
Na ez váród nagyon. A fizikai gomb tetszik, kíváncsi vagyok mennyivel fog nyitni a kezdő ár
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
válasz kriszpontaz #29 üzenetére
BOE és TIANMA panel van bennük, már az RN3-asokban is ezek voltak
Black Shark Watch GT okosóra eladó, vadiúj bontatlan.
-
aelod
veterán
A másik eltérés az akkumulátorkapacitást érinti, aminek csökkenése akár sajnálatos is lehet, viszont egyrészt az energiahatékony SoC bizakodásra adhat okot, másrészt a készülék méreteiből is sikerült lefaragni, így a 7,5 milliméter vastag házba már csak egy 3790 mAh-s telep fért.
Minek vékonyítani ha az akku kapacitás csökkenését jelenti? Nem értem. És inkább S.-al jöjjön ne MTK-val.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
-
200-300mAh amiről beszélünk / attól függ ugye melyik értékét nézzük az aksinak, a typical általában 4000, szóval nem drasztikus csökkenés.
Én abban reménykedek, hogy a 2,5D üveget elhagyják, mert nagyon szar rá üveget keresni, főleg, hogy nincs rendes, csak kompromisszumos
-
Fejvadi
nagyúr
válasz kriszpontaz #29 üzenetére
Persze, hogy nem örülnék neki.
Az elmúlt 4 évben igen sok Xiaomi-t vettem, de egyiknél sem láttam pixel hibát. Kimondottan a RN4 4/64 B20-ra írtam, mert azt is vettem kb. 1 hónapja és az is rendben van. Nemsokára veszem az Mi6-ot, remélem annál sem lesz gond. Akik eddig vettek itt a fórumon, nem panaszkodtak pixel hibára. -
noobsaibot
tag
És a pixelhiba a BOE-t érinti.Az enyém is azzal érkezett egy hónapja.Pixelhiba nincs de sajnos ez már nem az a BOE ....gyengébb fényerő,kontraszt,és kékes háttérvilágítás+nappal olvashatatlan.Szerintem kijelzőt váltottak,ez valami olcsóbb modell,cserébe nincs pixelhiba.
Xiaomi MI8
-
válasz noobsaibot #42 üzenetére
Azt nem tudom melyiket érinti, de feltehetőleg ezt követően ez a gyártó már nem kap helyet a Xiaominál.
-
margithid
veterán
Igen, idővel nőtt a sárga terület, de mint mondtam, engem nem zavar, akár a telefon fele is sárga lehet
Ez a kockázat benne van ha kínából rendel az ember, még mindig jobb mintha belül szállt volna el valami.
Ettől függetlenül nekem tökéletes telefon a xiaomi, következő telefonom is ez lesz., 40k-ért én nem tudok jobbat ennél
De szerintem még jóideig elleszek ezzel, max ha valami tényleg nagyon jó ajánlat jön. -
haypro
senior tag
Jól hangzik... Snapdragon 660, 4/64GB, gyorstöltés, Type-C. Csak jöjjön már!
Remélem behozza majd az EuStock, 70-80 körül.,,I look at the world, and i notice it's turning, while my guitar gently weeps"
-
7Heads Drago
veterán
Miért nincs időpont a cikkben? Ezek mikor várhatók?
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
válasz 7Heads Drago #48 üzenetére
Valahol azt olvastam, hogy a hónap végén, de még fél év is lehet a nemzetközi verzió (B20-as).
-
cuccos19
tag
Egyes oldalak a Redmi 5-re decembert írtak mint megjelenést (igaz Indiában).
Vízállóság jó lenne, nekem a jack nem fontos, még csak fülhallgatóm sincs, sosem volt (zenét számítógépen hallgatok, út közben nem).
Remélem a fizikai gombot csak viccnek szánták, mert én kimondottan utálom.
De hát ízlések és pofonok.
Amúgy mi a baj a Redmi Note 3 Pro kamerájával? Nekem speciel tökéletesen bevált.
Amúgy az Eustock-nal az eddigi trend az volt hogy szériáról szériára lejjebb kezdődtek az árak (Note 3 Pro 3/32 valami 75ezren indult, a Note 4 4/64 meg 65ezren). Ha ennél lejjebb nem is menne, már akkor is jó lenne szerintem.
[ Szerkesztve ]
Keresek FrankenPad projecthez 4:3-as T61 alaplapot integrált Intel X3100 IGP-vel: 42w7872 (Penryn/Merom) vagy 42w7648 (Merom). Link: http://t61.wikispaces.com/home#motherboards Továbbá 15colos T60-ashoz kifogástalan IPS Flexview kijelzőt, 1600x1200 felbontás előnyben.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy J3 (2017) Duos
- Samsung Galaxy S21 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen