- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kumite
aktív tag
Sajnos a Samsung bolti árát nem tudom figyelembe venni, mert 1.) nem találtam neten 2.) nem tudom mellé figyelembe venni az i4 bolti árát, mert nincs olyan itthon.
A 300Ks i4 árat pedig azért vettem bele a képletbe, mert ugyanabban a boltban néztem szürke importtal, mint az SGS2-t néztem, gondolom szintén szürkeimporttal. De ha megfigyeled, akkor az összehasonlításaim során nem azon az áron számítottam az i4-et, mert akkor ez azt jelentené, hogy 290 az SGS2, mivel az 10-zel olcsóbb ott, ahol én néztem. Az i4-et 135-ös áron vettem figyelembe és minden árat ugyanabban a boltban néztem.
Mind a gsm boltos, mind a T-nél nézett áraknál 10-50 ezres különbség jött ki. Ennél hivatalosabbat nem tudok nézni itthoni viszonylatban sajnos, mert az már nem lenne fair és/vagy reális, csak akkor -mint ezt mondtam is többször-, ha az i4 is kapható lenne hivatalosan Apple boltban. -
Kumite
aktív tag
Oké, lereagáltad a kommentem 15%-át, azaz a teljes topicban írt dolgaim 2%-át. Most jöhet a többire is valami értelmes reakció.
De szeretnéd, hogy a Magyarországon hivatalosan megvásárolható áron számoljak, pl. T-nél az i4 12 hónapos hűséggel 139900-ért van, miközben a Galaxy S2 113990 nagyjából ugyanazzal a csomaggal? Vagy a Dominos 179900 vs. 132990 HUF-os ár jobban tetszik?
Persze ha annyira ragaszkodsz a hivatalos árakhoz.
Tudtommal a vodafone-nál is kb ennyi egy i4, máshol meg nem lehet hivatalosan vásárolni. De javíts ki ha tévednék, engem is érdekelne, hogy hol van még hivatalosan i4.
Tudom, GS2 biztos van hivatalosan Samsung boltban, de mivel az i4 csak két helyen kapható így, úgy gondoltam az a fair, ha mindkettő árát ugyanazon a helyen nézem meg.szerk.: Desire HD ugyancsak a T-nél 105 Dominoban...
-
Misály
addikt
Ilyenkor mindig eszembe jut amikor a dzsunka gsm araira hivatkozva ertekel kedvenc mobilos oldalunk, hivatalos magyarorszagi megjelenes elott. Ha ezt a terminilogoiat kovetik es ertekelnek ( ertsd bevezeto arnak tekintik, a gyarto altal javallott ar + helyi adok helyett, hatha objektivak lehetunk faszan megvezetve az ertelmes olvasot ), az iphone eseteben miert kell megemliteni hogy nem ez a hivatalos ar?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Philips LCD és LED TV-k
- Bluetooth hangszórók
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hieronymus: Három júniusi képem
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP377
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- ismét elérhető 3db - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest