- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reggie0
félisten
-
sh4d0w
félisten
Valójában az információbiztonság nem csak azt takarja, hogy szoftvereket használsz védekezésre, sokkal inkább egy mindset, ami magában foglalja a hálózat, a szoftver és hardver védelmét, az alkalmazottak biztonságtudatosságának folyamatos fejlesztését, ezenkívül ezek teljeskörű monitoringját, kiértékelését és az eredményekre adott válaszokat, valamint az egész újrakezdését.
-
tzsolesz
nagyúr
Én is pont ezen elmélkedtem. Vajon mekkora a valós piaca ennek a szegmensnek. Mert addig ok, hogy van a szerver, meg az otthoni szegmens. Idejön még a prof. vga piaca ami kézzel fogható piaci szereplés. De ezt az üzleti dolgot eddig nem ismertem. Úgy gondoltam hogy ezt szoftveresen elég lefedni. De ezekszerint nem így van.
-
Nagyon regota nem ereztem ugy, hogy az AMD-nek van egy osszeszedett koncepcioja a piacszerzesre, de jo latni a valtozast, ez pl most egy nagyon okos lepes. Tudom, hogy eddig is volt PRO csalad, csak igy most esett le, hogy milyen jo latni, hogy az AMD-nek vegre van koncepcioja, terve, es erre valos, megvasarolhato, versenykepes eszkoze is, nem csak igeretei...
OFF: A cimmel nincs rendben valami (targy konkretan hianyzik a mondatbol), javitsatok legyszi:
"Friss AMD PRO lapkákat kap az üzleti piacra"variaciok:
a) "Friss AMD PRO lapkákat kap az üzleti piac"
b) "Friss AMD PRO lapkák erkeznek az üzleti piacra"
c) "Az üzleti piac Friss AMD PRO lapkákat kap"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Motoros topic
- Sweet.tv - internetes TV
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3008, 97% Akksi
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest