Új hozzászólás Aktív témák
-
Julot
aktív tag
Ó, ezt nem néztem, nem is tudom miért, pedig kézenfekvő... Elnézéseteket kérem, figyelmetlen voltam!
Köszönöm mindhármatoknak a segítséget ( Peter Kiss, apatyas - neked is, tudod a szándék a fontos! )
Annyit még kérdeznék, hogy ahogy tervezem, felraknám rá a legfrissebb Biost. Érdemes?
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
MSI B450M Mortar MAX alaplapot választottam a konfigomhoz, R3 3200G Processzorral. Sajnos még nem tudom összerakni, memóriára várok. Azt néztem az alaplap dobozán, hogy a lapon gyárilag a "7B89v20" BIOS van. Ez már kezeli a Processzoromat, vagy frissítenem kell? Az alaplap oldaláról az derül ki, hogy ez 2019-07-02 kiadású BIOS, és van ez után 7 frissebb... Nyilván, ha elindul, akkor is frissíteni fogok, csak a kérdés elindul-e a gyári biosszal az R3 Processzor?
Köszönöm!
Üdv.:
Zsolt
Új hozzászólás Aktív témák
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple asztali gépek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Viccrovat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest