- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
chey
csendes tag
Szép írás, köszönjük! Gondolkodtam én is, hogy elinduljak a duál Prestoniával, 12-es szorzóval és 75 MHz-es FSB-vel (ez a legkisebb, amivel el tudom indítani a PC-DL-t) 900 MHz-en pörgött volna, de aztán mégiscsak az Atomos tabletet vettem elő
-
Igen, a különböző kompatibilitási gondok miatt állítgattuk a regisztereket. Itt nem csak a cache ki-be kapcsolására kell gondolni, hanem volt ott még pár más funkció ami gondot okozhatott. Ilyen volt a 486SLC, aztán a cyrix féle 5x86-nál is.
szakatsa: Mert ehhez volt telepítő kéznél és driver. A P4-hez CD olvasó van ráadásul, szóval DVD-ről telepíteni érdekes lenne.
-
szakatsa
csendes tag
Amúgy miért XP? Nem lett volna jobb Windows 10-zel, vagy méginkább köztudottan jól optimalizált Vista-val mérni? Szerintem ott is komoly eredmények születhettek volna...
-
total90
veterán
Az XP-s képről az jutott eszembe, hogy egy haver egy PC-s boltban dolgozik és a napokban, tehát 2018-ban bement egy srác (25 körüli talán) és Windows XP Prot akart vásárolni
-
Gdi
senior tag
Én is terveztem, hogy jól nekiállok majd az ünnepek alatt, de elamaradt.
Kimentem alaplapot túrni a garázsba, és erre jól meg is fáztam. Itt letört a kedvA cache bizgerálás jó ötlet, megjegyezzük, hogy lehet szoftveresen is tiltani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Xbox tulajok OFF topicja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged