- Magisk
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Nagyon béna lett a cikk, nem méltó ehhez a kiváló házhoz. Pár hete szereltem bele a konfigom, tudom miről beszélek. Szerintem Te is bénázol a szerelés közben, nekem semmi általad említett probléma nem jött elő. Mondjuk nekem van ellendarabom az alaplapi bakokhoz, tehát ha szorul, akkor fogó nélkül csavarhúzóval be tudom tekerni. A kábel menedzsmentről pedig fogalmad sincs. Azt sem tudom milyen gagyi tápod van, a képeken nem látszik. A CTG500-al semmi gond nem volt. A PCIe slot-ból pedig többféleképpen lehet kivenni a VGA kártyát, alaplap függő, az biztos, hogy maga a ház nem akadályozhatta.
Sajnálom hogy Te írtad meg a cikket, ha időm engedte volna már rég megjelent volna az enyém. Mindenesetre annyi bizonyos hogy a hamarosan megjelenő QS-202 -es cikkemen belül lesz egy CORE3000 fejezet... jó hosszú!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Lenovo M10 HD 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest