Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Újraírja az iPhone történetét a kinyitható kijelzős iPhone Duo
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- Apple Watch
- Microsoft Rewards
- Bemutatták, ezeket az újdonságokat hozza az Apple iPhone 18 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
-
MaCS_70
félisten
Nem tudom, hogy mit hogyan csinálcs -- én úgy csinálom, hogy a középső alapfotó EXIF-adatait raátöltöm a kész panorámaképre. Ezzel többé-kevésbé használható tagjeim lesznek, a számomra lényeges személyes, hely. és gépadatok megmaradnak.
MaCS
-
MaCS_70
félisten
Köszi -- ismerni ismerem, és tudom, hogy elvben ez az istenkirály alkalmazás (nagyon kezdeti verziói óta próbálkozom vele), de valahogy nem tudok vele zöld ágra vergődni.
MaCS -
goldister
tag
Sajnálom, hogy érdekes információ éppen nem igazán derült ki a cikkből.

Amit fontosnak tartok megjegyezni mindazok számára, akik a telefonjuk automatikus panorámafunkcióját használnák:
A cikk is említi a felhőket, de még izgalmasabb, ha víz van a képen. Ezeknek ugyanis megvan az a kallemetlen tulajdonságuk, hogy válzotnak, akár két kép között is. Ez pedig szépen meg tudja bolondítani a szoftvert, aminek könnyen lehetnek ferdén vagy rossz helyen illesztett képek az eredménye. Ezért jó, ha van saját kezű illetsztéi pontok kijelölését lehetővé tevő szoftver. Amit nem is olyan könnyű találni...
A Microsoft ICE programja egyébként kifejezetten jó, bár pont a kézi kijelölést nem támogatja, más manuális korrekciókat viszont igen. Ingyen letölthető a MS-tól.
MaCS
Microsoft ICE leszedtem. Miután feltöltöttem google photo-ba nem "forgathatós" a panoráma kép. Mit csinálok rosszul?
-
.mf
veterán

Amit fontosnak tartok megjegyezni mindazok számára, akik a telefonjuk automatikus panorámafunkcióját használnák:
A cikk is említi a felhőket, de még izgalmasabb, ha víz van a képen. Ezeknek ugyanis megvan az a kallemetlen tulajdonságuk, hogy válzotnak, akár két kép között is. Ez pedig szépen meg tudja bolondítani a szoftvert, aminek könnyen lehetnek ferdén vagy rossz helyen illesztett képek az eredménye. Ezért jó, ha van saját kezű illetsztéi pontok kijelölését lehetővé tevő szoftver. Amit nem is olyan könnyű találni...
A Microsoft ICE programja egyébként kifejezetten jó, bár pont a kézi kijelölést nem támogatja, más manuális korrekciókat viszont igen. Ingyen letölthető a MS-tól.
MaCS
"Ezért jó, ha van saját kezű illetsztéi pontok kijelölését lehetővé tevő szoftver. Amit nem is olyan könnyű találni..."
Hugin - panorámás alapfelszerelés, azt hittem mindenki ismeri... Nagyon sok dolgot tud panoráma-összefűzésen kívül is, csak van egy kis learning curve
-
Fred23
nagyúr
-
baal.bond
csendes tag
az utolsó kép hol készülhetett, tudja esetleg vki? Köszi szépen!
-
MaCS_70
félisten
A cikkben szerepel a A Google Camera és mindenféle telefonra elérhető portjai itt lelhetők fel link. (XDA Developers...)
Ezzel mi a teendőm, ha használni szeretném a telefonomon?
Köszönettel: MaCS
-
MaCS_70
félisten

MaCS
-
Noukoum
veterán
-
MrPetya19
addikt
Így akkor teljesen értem, mert a Google kamera portok a Snapis telefonon igazán stabilak, de a Samsung ide ugye nem Snapival hozza a csúcsot.
Hát igen. Meg nálunk még mindig az Exynos változat van nem?
-
csorbajeno
veterán
Így akkor teljesen értem, mert a Google kamera portok a Snapis telefonon igazán stabilak, de a Samsung ide ugye nem Snapival hozza a csúcsot.
-
MrPetya19
addikt
Nem tudom, hogy te milyen telefonon használod, de az S9-en nem mindig stabil a Google Camera az Exynos miatt. Így akármilyen jó képet készített, amikor működött, mennie kellett, mert nem tudtam rá alapozni. De egy Exynos-on is stabil verziót szívesen kipróbálnék huzamosabb ideig.
Igazából nincs bajom a stabilitással, de az újban már nincs ennyi féle panoráma mód tudtommal.
Csak gépen nagyobb felbontású panorámákat lehet csinálni, általában az illesztés is jobb, meg persze lehet játszani jobban vele.UI: U11 a telefon.
-
csorbajeno
veterán
Nem tudom, hogy te milyen telefonon használod, de az S9-en nem mindig stabil a Google Camera az Exynos miatt. Így akármilyen jó képet készített, amikor működött, mennie kellett, mert nem tudtam rá alapozni. De egy Exynos-on is stabil verziót szívesen kipróbálnék huzamosabb ideig.
-
MrPetya19
addikt
A régebbi Google camera pont a menő panoráma módok miatt van rajta a telefonomon.
Illetve néha jobb eredményt lehet elérni, ha az ember megcsinálja a fotókat és gépen rakja belőle össze a panoráma képet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Apple IPhone 17 Pro Max, 256GB, Újszerű 12 Hónap garanciával
- Lenovo Miix 520-12IKB 20M3 tablet - 12,2" IPS touch, i5 8250U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla
- Dell 7430 2in1 360 áthajtós-érintős! i7-1265U 16GB 512GB FHD IPS 1 év gar
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- Új! Gigabyte Aero X16 Ryzen 7 350 32GB 1TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz 2ÉV GAR! EU-MAGYAR bill!