- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Assdak
őstag
Te még mindig nem érted miről beszélek, látom menthetetlen vagy. Hol írtam, hoyg az a legjobb? A "Piac" és hasonló fogalmakkal próbálj képbe kerülni.
Sok Samsungos panaszkodott. Aha. Fogj már a kezedbe egy ilyne készüléked, aztán próbáld lenyomni azokat a gombokat a tenyered alsó részével. Ha azokat le tudod nyomni, akkor a virtuális gombokat is. Így ez netto bullshit.
Az meg, hogy a virtuális gombsor eltüntetésével nagyobb méretre "terülhet ki tartalom" nettó baromság, mivel a fizikai gombok jelen esetben is pl a fizikai gomboknak ott van a hely, tökéletesen kihasználatlanul, ahogy több más lumiánál is. Így viszont, pont, hogy a szoftveres gombok vesznek le a hasznos képernyő helyből....
Atomfizika a dolog látom... -
Assdak
őstag
Hát nem. Jössz itt azzal, hogy én benyeltem a Samsung-Apple féle marketing maszlagot, miközben egyiket sem dícsértem egy árva szóval sem. Meg lehet nézni hány kommentem van, apple, vagy samsung topikokba. Nagyjából nulla, mivel az egyiket kifejezetten gyűlölöm az üzletpolitikája miatt, a másikat pedig képtelen vagyok komolyan venni. Soha nem vettem egyiktől sem készüléket. Amiről én beszélek, az a piac. A legkeresetebb telefonok, a prémium kategórában, jelenleg az i6/i6p, S6, note. Ezekből adják el a legtöbbet, és ezekre tekint a piac nagyrésze úgy, mint prémium telefonokra. És ezek mindegyikén ott vannak a fizikai gombok, nem sporolták le őket. Ezek jelenleg a top shelling productsok, nem pedig az általam dzsunkának titulált, a fentiekhez képest minimális mennyiségben eladott készülékek. Az MS mégis ezeket követi a szoftveres gombokkal, nem azokat a flagship modelleket, amiket visznek mint a cukrot. Hot irreleváns, hogy te mit tartasz a legjobbnak, ha a piacról beszélünk, és ehhez nem kell egyik márkát sem szeretni.
Ha nem vagy képes felfogni amit írok, és jössz ezzel a Samsung bérenc hülyeséggel, akkor ne haragúdj, ha nem tartalak kellően értelmesnek a további csevejhez. -
Assdak
őstag
Részemről, kicsit sem érdekel, te mit tartasz a legjobb telefonnak, ahogy tégedsem, hogy én mit tartok dzsunkának. A piacról beszélek,és a piac nagy része, ha prémium teleofnról van szó, erre a 3-4 re mutat rá, így ezeket érdemes vizsgálni, nem egy Nexust, G4, Z4-et amik be sem férnek a 10 top selling smartphones listába...
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2028.01.04. Apple jótállás iSTYLE vásárlás!
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged