- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
erdoke
titán
Én nagy ívben lexarom a csillió eladott kínai hulladékot, csak megmutattam, hogyan néz ki a használat. Hirtelen ezt találtam, de ha van nem NA-only adatok, szívesen veszem. Tegnap olvastam erről egy cikket, de nem találom, abban mintha nagyobb földrajzi mintavétel lett volna.
(#139) b4zsi-
Nekünk a most legfrissebb modell van, ami tud 1080p-t is. Viszont hekkelgetni csak a korábbi, 720p-s verziót lehet, ami nem izgat. -
erdoke
titán
"a statisztikák szerint 95%-ban netezésre, könyvolvasásra, médialejátszásra és a mainstream (minden platformra egyformán elérhető) appokra használunk egy tabletet"
Ezt te írtad, erre válaszoltam. Bár az előző hozzászólásodra is mehetett volna, mert ugyanazt hajtogatod... Ha több androidos tabletet adnak el, miért mégis az iPad az, amit használnak az emberek?
-
Parallaxis
addikt
a statisztikák szerint 95%-ban netezésre, könyvolvasásra, médialejátszásra és a mainstream (minden platformra egyformán elérhető) appokra használunk egy tabletet,
A mainstream appok nagy része sem készül el Androidra tablet UI-val, szóval innentől bukott a dolog.
Az meg más kérdés, hogy az általad felsorolt használati módokra az iPad képaránya lényegesen kényelmesebb, mint a droidoké. Kivételt képez a filmnézés, de szerintem arra meg mindegyik kicsi.
Különben Win8 már rég letarolta volna a piacot.
Hát persze
Biztos egy olyan platform lenne a befutó, ahol szinte nulla a szoftveres támogatottság még az Androidhoz képest is, ha a tabletes alkalmazásokról beszélünk. A desktop Windows-os alkalmazások, amik egérhez és billentyűzethez készültek, gyakorlatilag használhatatlanok tabletes, ujjal történő kezelésnél.Bár azok az ios-es ún. "professzionális" alkalmazások jópofák ugyan, de azért inkább azok is csak a hobbi (vagy inkább szánalom) kategóriába esnek
Ezt jó pár zenész, orvos, autószerelő, vagy mérnök cáfolná.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged