- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- One mobilszolgáltatások
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra akku probléma?
- Magisk
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Supersol
tag
válasz
Parallaxis #145 üzenetére
Arra válaszoljatok amit kérdeztem...itt csak iphone fejűek írhatnak mert ipad topic vagy nem???Ez egy hír ami a Tabletek besorolás alatt kapott helyet....Tehát nem mászok bele senki lelkivilágába ha nem csókolgatom az ipadot..
-
Supersol
tag
válasz
Parallaxis #125 üzenetére
Én meg ezeket a funkciókat is használom!!! Mégegyszer megkérdezem!!Akkor minek vegyek Ipadot ha más rendszert használok!!Erre válaszolj!Miértxadjam fel például az érintéses adatátvitelt ha ez nekem kényelmes!Ezt egy Ipaddal nem tudnàm megtenni!!!!!!AKKOR MINEK
-
Supersol
tag
válasz
Parallaxis #114 üzenetére
Ha már itt tartunk érdekelne,hogy neked mennyire műkődik az NFC,vagy az S BEAM ipad meg a Note között???
-
Supersol
tag
válasz
Parallaxis #114 üzenetére
Már ne haragudj szeretném én eldönteni milyen általam értelmes dologra használom a tabletem kijelzőjét!! Ha ingyen adnák bármelyik Ipadot akkor sem kellene!!! Lehetne bármelyik de nem tetszik,közel sem ad akkora felhasznalói szabadságot mint egy Note!Ennyi pénzért vehettem volna a legújabb Ipadok bármelyikét de nem tettem,tehát valszeg nyomós okom van,hogy ezt a típust preferálom!! Olyan funkciók vannak az Spen mellé rendelve amiről Ipad csak álmodozik...közelében nincs.. komoly kijelző mellett!További szép napot mindenkinek.
-
Supersol
tag
válasz
Parallaxis #103 üzenetére
Olvasd el amit írtam...én végig a kijelzőről beszélek!!!! Nem pedig programokról....Te miről beszélsz?? Minek vegyek Ipadot ha Samsungot használok telefonból....hogy semmi ne legyen kompatibilis??? Valszeg azért vettem mert szeretném nagyobb méretben nézni a letőltéseimet,a munkahelyemnek szerkesztek oldalakat,....gondolom azt senki nem mondhatja,hogy ebben jobb az Ipad ( föleg Te aki ismeri a "ceruzás" szabadságot)!Eddig is 10.1 Note-ot használtam erre de a 1200x800 azért néha elveszett,a mostani megjelenítés pedig bedarálta az Ipadot....ha tetszik ha nem ez így van!! Mégegyszer mondom a kijelzőről írtam végig!!Olvasd vissza!!!
-
azopi74
addikt
válasz
Tény, hogy az iOS-nek a legjobb a tabletes app ellátottsága, de a statisztikák szerint 95%-ban netezésre, könyvolvasásra, médialejátszásra és a mainstream (minden platformra egyformán elérhető) appokra használunk egy tabletet, nem pedig professzionális alkalmazásokra. Ez a szerencséje az olyan kvarcjáték OS-eknek, mint az iOS és Android. Különben Win8 már rég letarolta volna a piacot.
Bár azok az ios-es ún. "professzionális" alkalmazások jópofák ugyan, de azért inkább azok is csak a hobbi (vagy inkább szánalom) kategóriába esnek
-
GALARDO
addikt
válasz
A tableteknél az androidra még azt se mondanám, hogy gyerekcipőben jár, kezd ugyan felsírni, de az iPad és az iOS már nagykorú, minden téren vannak rá fejlesztések (a játékoktól kezdve a hobbi megoldásokon át a professzionális, mérnöki alkalmazásokig minden területet lefedve), amik kihasználják a benne rejlő lehetőségeket.
Teljesen egyetértek!
(+1) -
madgie
titán
válasz
Parallaxis #77 üzenetére
De nem érted? Az androidban van kreativitás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest