Hirdetés
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
icezozo
addikt
-
Next Win ®
tag
Akkor ez elkerülte a figyelmem.
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
icezozo
addikt
válasz Next Win ® #31 üzenetére
idézet a cikkből:
Reális ár esetén biztos vevő leszek egy Alphára még akkor is, ha a szolgáltatónál rabságot kell aláírni.http://qwankido.hu/
-
icezozo
addikt
-
SÖ
addikt
(AN) Dante
Ez max Dev Alfa lehet. Fejlesztői változat.
Ez is, de már a Dev Alfa B L sorozat
-
somogyib
őstag
De ha már fotón az első mobil, meg a BB10 is kész miért kell várni márciusig?
-
Probber
őstag
Ezekből a fecskékből maximum vegetálni tud az ember, mert hát ugye sok van még hátra a megjelenésig...
...amit egyébként már nagyon várok.
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
törölt tag
"mely műszaki paraméterek terén is az Android csúcsmodellek kihívója lehet. A jövevény végleges specifikációja továbbra sem ismert"
Erröl ennyit. ...
En drukkolok nekik, de részvényt nem vennék. (Meg telefont se hiszem )
-
BiP
nagyúr
Ez ilyen kecske is jóllakik, káposzta is megmarad helyzet.
A cégek kűzdenek az infószivárgás ellen, a userek meg szivárogtatnak. Viszont ha nincs túlzásba vive, akkor még jól is jön a cégnek.
Na ezt ismerték fel a marketingesek, és ma már vannak kamu-kiszivárogtatások. Annak tűnik, de azért mégis a cég keze volt a dologban.De nagyon hasonló a gerilla-marketing is.
Pl. most az RTLII reklámjánál amikor kitették az Ég kék és hasonló plakátokat, párat közülük szándékosan megfirkáltak, megtageltek. (mármint a marketingcég). Azt imitálva, hogy néhány vicces emberke firkálta volna. És ezzel kvázi buzdítva a közösséget, hogy tessék firkálni. Mert ha vicces, akkor úgyis terjed. Szándékosan úgy alakították a kampányt, hogy mém legyen belőle. -
Peterson_
addikt
Ez kb olyan, mint amikor a prototípus autókat lencsevégre kapják tesztvezetés közben.
Tudjuk hogy létezik, de az álca miatt azt mégsem hogy fog pontosan festeni.Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
BiP
nagyúr
Meg ha most teljes valójában, éles fényképen be lenne mutatva egy félkész modell, akkor
1. sokan leírnák, hogy de ilyen-meg olyan, elvesztik az érdeklődést. Amíg kicsit homályos, nem ismert a specifikáció, addig lehet találgatni, megmarad a várakozás.
2. Ha már ilyenkor ismert, akkor a hivatalos bejelentés nem lenne annyira érdekes, hiszen nem mondana semmi újat. Mindenki legyintene, hogy 'ó, ezt már tudtuk eddig is'. Szóval a legfelfokozottabb pillanatban lenne nem felfokozott a várakozás.[ Szerkesztve ]
-
veterán
wow ebből aztán sok minden látszik
3njoy the Lif3
-
rep3at
őstag
Szorítok a BB-nek de szerintem ezzel kissé el fognak késni sajnos
Forward thinking. كرر
-
hadrian77
csendes tag
Ha elkezdesz gyártan valamit és csepegteted az infókat, akkor felcsigázod a vásárlókat és megveszik a megjelenés után. Ha elkezded mérni a reakciókat és az igények alapján módosítod a gyártást akkor sosem lesz homogén a termék az életciklusa során, ráadásul menet közben belepiszkálni a szoftverbe és a hardverbe majd a termelésben is változtatni pénzbe kerül.
-
Next Win ®
tag
Kipróbálnám, bár a qwerty-s verzió engem is jobban érdekelne.
Amikor éjjel nem bírsz aludni, az azért van mert ébren vagy.
-
Ati3120
tag
Szép ez a menü nem baj ha sokat ülnek rajta csak amikor kijön akkor ne legyen mindenféle szoftveres hardveres nyavalyája .
-
vince
őstag
Nem tudom, hogy reflektorfényben lehet-e tartani fél évig a cuccot hírmorzsákkal és rossz minőségű fotókkal. (Túl?) sokat ülnek rajta...
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
BDave
őstag
Én csak azt nem értem, hogy miért nem tudják normálisan lefényképezni az ilyen félig kész mobilokat? Meglátja a főnök?
-
wertigo1984
őstag
Még soha nem volt BB—m, de nagyon kiváncsi vagyok reája.
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
moleculez
veterán
varosak, lattam egy "kemfotot" a qwerty-s modellrol, 1:1 aranyu( negyzet alaku) kijelzovel... Erdekes megoldas lenne.
En a qwerty-s cuccait varom igazan.Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
jacis
nagyúr
varjuk
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest