- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
dareal
tag
válasz
#65675776 #76 üzenetére
lol, de ha nem vetted volna észre, külön személyeknek válaszoltam. ahogy azt a szabályzat is kéri. ha 1-1 szavas válaszaim lennének, akkor kellene 1 hsz-ben írni mindent.
mivel hogy az egyéb, eszembe jutott irományok minden esetben szerkesztés után kerültek be, nem tudom, hogy mi a problematika.
de akkor ismét idézem:
ha egy hozzászólásra válaszolsz, akkor azt a Válasz gombbal tedd, hogy akinek írod, illetve mindenki más is láthassa mire és kinek válaszoltál. Ha 1-2 szavas választ szeretnél adni több hozzászólásra, akkor azt ne több hozzászólásban tedd, próbáld meg egy hozzászólásba összegyűjteni a mondanivalódat.
sőt, akkor most egyenesen felkérnélek arra, hogy mondd meg, mely postjaimban volt az, hogy egy gondolatmenetet 2 postban írtam le. nem fog menni.
az, hogy más-más személyeknek külön postot írtam, miért lenne probléma, ha azt ráadásul az idézett szabályzat szerint tettem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest