Hirdetés
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- 1More SonoFlow Pro - Let it flow!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Android szakmai topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
persil
nagyúr
Ha az asztalidban csak 1 mag lenne, akkor is 69 ezerszer erősebb lenne, mint a mobil soc-ok.
Ne hasonlítsd össze, a magok száma és a működési frekvencia - főleg egy ilyen összehasonlításnál - önmagában semmit nem jelent.
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
DaveJr
őstag
válasz sanyijedi #38 üzenetére
Kínában szinte minden telefon dupla simes. Nem lenne meglepő ha oda ilyen verziót is kidobnának. Kérdés hogy más országba eljut-e. Általában nem szokott.
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz FragMaster #35 üzenetére
Fel is vették a Nike korábbi reklámfőnökét, végül azonban nem lett arculatváltás, viszont nem alaptalan "arculatbővítésre" gondolni, állítólag jön a Galaxy Watch és a Nike-tól az illetőnek van tapasztalata a karórákról.
Az SIV formájára... khm, hát nem lett szebb. Mi a fene az a sok pöttyös izé, legalább az S3 tiszta (fényvisszaverős) designnal rendelkezett. Forma (nem méret) szempontjából a Note II pl. teljesen vállalható, csak matt változat kellene, na de ez?!
[ Szerkesztve ]
-
Cyberpunk
félisten
válasz Retekegér #41 üzenetére
Egy kis kungfu aztán kész, szóval vigyázni a kicsi kínaiakkal.
culas25: technikai akadálya nincs, de használata problémás lehet, esetleg olyan érintő panel kéne, ami a szegélyeknél érzéketlenebb. Ráadásul sérülékenyebb lehet.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
culas25
tag
Ez miben különbözik az S3-tól? Talán másak az arányai? Mert én semmit különbséget nem látok
Valaki linket egy szegély nélküli koncepció terve, na az brutál lenne
Amúgy aki ért hozzá mondja már meg, van valami technikai akadálya a kvázi szegély nélküli kijelzőnek?
pl ennek : [link]
Mert már évek óta mindenki az ilyen tervekre izgul, de még mindig nem lépik meg a gyártók, hogy ilyet csináljanak, ami nagy hülyeség, ha egyébként képesek lennének ilyet gyártani. -
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Az elitkommandó nem hagyja, hogy idő előtt lelepleződjenek a dolgok.
<< Heimdal >>
-
atike
nagyúr
Szerintem is kamu... Isten ments, hogy ilyen legyen... Na meg egyből kétkártyás szupermobil? Érdekes lenne...
-
razzorr
őstag
kamu
-
őstag
ha tényleg két kártyás lenne (amit kétlek) akkor ütne rendesen a samsung. egy csúcs mobilban 2 sim.. sokan választanák, akár akik a méret miatt egyébként óckodnak is tőle.
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Cyberpunk
félisten
válasz FragMaster #35 üzenetére
S3 is volt S2 kabátban dev. készülékként. Sajnálatos, hogy nem olyan lett a végleges forma.
-
Robertoq
őstag
-
FragMaster
addikt
-
nagyúr
-
csatakacsa
tag
Miért lenne fake, ha egyszer a samsung tette közzé?
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
kocczkaa
tag
Tuti hogy valami hamisitvany..
Telefonon gyorsabb. Csak este vagyok online. +36 70 500 7021
-
gzbotii
nagyúr
Pont olyan ronda (lessz, ha ez lessz) mint az elod
video is ehez a "hirhez": [link]
[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
Nigér
őstag
Hát a képek alapján kellően rusnya a zászlóshajóssághoz(házon belül)
Viszont az is igaz hogy ebben a kategóriában fehér holló a duplazsugás kivitel. -
Bambalazs
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
Remélem fake, mert ha ez így fog kinézni megyek a kötélért.
-
FragMaster
addikt
válasz #01696768 #10 üzenetére
Szvsz pont hogy megerősíti ez a tízer kép a kínai feltételezett s4-et.
Már nem kell sokat aludniSzerk.: végigolvasva a topicot a fika megy, meg a begyakorolt pinpongütő-dinnyemag kombó de semmi véglegeset nem tudunk, grat Még jó, hogy van választék.
[ Szerkesztve ]
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
LBandi
aktív tag
Hát remélem nem így fog kinézni . S2 szeretnék cserélni, az S4 belső tudása már megfelel, viszont a külső az ami még visszatart.
Azt tudni, hogy lesz-e rajta státus led (ami ugye az S2-ből hiányzik)?
"Az igazi EMO-s halva születik."
-
yorka
tag
Hát ez meg mi? A koreai válogatott legújabb ping-pong ütő fejlesztése?
-
oceanrush
senior tag
Ez egy megfotosoperoszakolt S3 klon.
-
Sipi458
tag
Nekem így tetszene igazán, ha ilyen lenne, Én megvenném:
[link] -
|AP|
veterán
Tudom, hogy mindenki S4 lázban ég, de arról még továbbra sem lehet tudni semmit, hogy bemutatják-e most az S4 Minit is, vagy várnak még egy-két hónapot vele?
-
Roxbury
őstag
Biztos szép lesz, de én maradok a nótánál egy pár évig. Pont most újítottam be S3 után. Erről az akksiidőről, pedig nem vagyok hajlandó lemondani egy darabig.
[ Szerkesztve ]
-
BDave
őstag
Egyenlőre semmi változás az S3hoz képest. Na majd jönnek a sajótfotók, ahol teljesen máshogy, vagyis inkább eladhatóan fog kinézni.
(#10) fl0werstar kék S3
[ Szerkesztve ]
-
Kattt01
tag
Szerintem igazán itt volna már az ideje, hogy lecseréljék ezt a formatervet és anyagminőségben is fejlődhetnének, vagy csak én érzem nagyon elcsépeltnek a szappantartó formát ebbe a vásári plasztikba burkolva? A hátlap pedig egész egyszerűen puritán és csúnya. Ha esetleg valami igényes házba pakolnák a hardvert már rég újítottam volna egy S3-at.
-
törölt tag
Ez egy gagyi s3 klón. Ez már inkább.
-
nagyúr
Szerintem kizárt, hogy ilyen legyen. Ez egy tesztkészülék lehet, ami még nem kaphatta meg a végleges külsejét, pont azért hogy ne kerüljön ki premier előtt a netre..
kengyel: pont a nyitó ára ami szerintem egyáltalán nem kérdéses
[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
kengyel
nagyúr
Akkor csak maradt a lekerekített formaterv. Nagyon jók a belső,külső paraméterei. Azt hiszem nagyon kelendő lesz ,ha az ára korrektre kerekedik. Vagy a kép megtévesztés ?
[ Szerkesztve ]
kengyel
-
TouristNN
csendes tag
Biztos sok idióta bekajálja, ez a lényeg, a gondolkodás meg valami Földünkön túli sátántól való dolog.
-
spawn21
veterán
Kérlek Samu nem ilyen gagyi legyen.
Tudtok Ti jobbat is
s24U+15p
-
Robertoq
őstag
Pedig úgy tűnik tényleg ilyen lesz a samsung hivatalos twitter fotója alapján
Fotó -
Bambalazs