- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
|AP|
veterán
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
FragMaster #35 üzenetére
Fel is vették a Nike korábbi reklámfőnökét, végül azonban nem lett arculatváltás, viszont nem alaptalan "arculatbővítésre" gondolni, állítólag jön a Galaxy Watch és a Nike-tól az illetőnek van tapasztalata a karórákról.
Az SIV formájára... khm, hát nem lett szebb.
Mi a fene az a sok pöttyös izé, legalább az S3 tiszta (fényvisszaverős) designnal rendelkezett. Forma (nem méret) szempontjából a Note II pl. teljesen vállalható, csak matt változat kellene, na de ez?!
-
culas25
tag
Ez miben különbözik az S3-tól? Talán másak az arányai? Mert én semmit különbséget nem látok
Valaki linket egy szegély nélküli koncepció terve, na az brutál lenne
Amúgy aki ért hozzá mondja már meg, van valami technikai akadálya a kvázi szegély nélküli kijelzőnek?
pl ennek : [link]
Mert már évek óta mindenki az ilyen tervekre izgul, de még mindig nem lépik meg a gyártók, hogy ilyet csináljanak, ami nagy hülyeség, ha egyébként képesek lennének ilyet gyártani. -
Retekegér
MODERÁTOR
Az elitkommandó nem hagyja, hogy idő előtt lelepleződjenek a dolgok.
-
atike
nagyúr
Szerintem is kamu... Isten ments, hogy ilyen legyen...
Na meg egyből kétkártyás szupermobil?
Érdekes lenne...
-
razzorr
őstag
kamu
-
ha tényleg két kártyás lenne (amit kétlek) akkor ütne rendesen a samsung. egy csúcs mobilban 2 sim.. sokan választanák, akár akik a méret miatt egyébként óckodnak is tőle.
-
Cyberpunk
félisten
válasz
FragMaster #35 üzenetére
S3 is volt S2 kabátban dev. készülékként. Sajnálatos, hogy nem olyan lett a végleges forma.
-
-
csatakacsa
tag
Miért lenne fake, ha egyszer a samsung tette közzé?
-
kocczkaa
tag
Tuti hogy valami hamisitvany..
-
gzbotii
nagyúr
Pont olyan ronda (lessz, ha ez lessz) mint az elod
video is ehez a "hirhez": [link]
-
Nigér
őstag
Hát a képek alapján kellően rusnya a zászlóshajóssághoz(házon belül)
Viszont az is igaz hogy ebben a kategóriában fehér holló a duplazsugás kivitel. -
Bambalazs
senior tag
-
Cyberpunk
félisten
Remélem fake, mert ha ez így fog kinézni megyek a kötélért.
-
-
LBandi
aktív tag
Hát remélem nem így fog kinézni
. S2 szeretnék cserélni, az S4 belső tudása már megfelel, viszont a külső az ami még visszatart.
Azt tudni, hogy lesz-e rajta státus led (ami ugye az S2-ből hiányzik)?
-
yorka
tag
Hát ez meg mi? A koreai válogatott legújabb ping-pong ütő fejlesztése?
-
oceanrush
senior tag
Ez egy megfotosoperoszakolt S3 klon.
-
Sipi458
tag
Nekem így tetszene igazán, ha ilyen lenne, Én megvenném:
[link] -
|AP|
veterán
Tudom, hogy mindenki S4 lázban ég, de arról még továbbra sem lehet tudni semmit, hogy bemutatják-e most az S4 Minit is, vagy várnak még egy-két hónapot vele?
-
Roxbury
őstag
Biztos szép lesz, de én maradok a nótánál egy pár évig. Pont most újítottam be S3 után. Erről az akksiidőről, pedig nem vagyok hajlandó lemondani egy darabig.
-
BDave
őstag
Egyenlőre semmi változás az S3hoz képest. Na majd jönnek a sajótfotók, ahol teljesen máshogy, vagyis inkább eladhatóan fog kinézni.
(#10) fl0werstar kék S3
-
Kattt01
tag
Szerintem igazán itt volna már az ideje, hogy lecseréljék ezt a formatervet és anyagminőségben is fejlődhetnének, vagy csak én érzem nagyon elcsépeltnek a szappantartó formát ebbe a vásári plasztikba burkolva? A hátlap pedig egész egyszerűen puritán és csúnya. Ha esetleg valami igényes házba pakolnák a hardvert már rég újítottam volna egy S3-at.
-
törölt tag
Ez egy gagyi s3 klón. Ez már inkább.
-
Szerintem kizárt, hogy ilyen legyen. Ez egy tesztkészülék lehet, ami még nem kaphatta meg a végleges külsejét, pont azért hogy ne kerüljön ki premier előtt a netre..
kengyel: pont a nyitó ára ami szerintem egyáltalán nem kérdéses
-
kengyel
nagyúr
Akkor csak maradt a lekerekített formaterv. Nagyon jók a belső,külső paraméterei. Azt hiszem nagyon kelendő lesz ,ha az ára korrektre kerekedik. Vagy a kép megtévesztés ?
-
TouristNN
csendes tag
Biztos sok idióta bekajálja, ez a lényeg, a gondolkodás meg valami Földünkön túli sátántól való dolog.
-
spawn21
veterán
Kérlek Samu nem ilyen gagyi legyen.
Tudtok Ti jobbat is
-
Robertoq
őstag
Pedig úgy tűnik tényleg ilyen lesz a samsung hivatalos twitter fotója alapján
Fotó -
Bambalazs
senior tag
Az a hátlap...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kínai források lencsevégre kapták a Samsung rövidesen érkező csúcsmodelljének két hálózat elérésére is alkalmas változatát.
- Mikrotik routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fujifilm X
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Yettel topik
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- További aktív témák...
- BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest