Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Vékony tokot, nagy és fényes kijelzőt kapott a Huawei Watch Fit 5 és Fit 5 Pro
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
soldier2
őstag
válasz
Cyberpunk
üzenetére
Nagy valószínűséggel ugyanolyan erős lesz mint az Xperia Z Ultra, mivel ugyanaz a SOC hajtja, és az már kapható ugye - igaz azon meg vaku nincs, lehet szidni a "fostos" kamera miatt azt is LOL.
Nordic: Hogy miért van ezekre szükség én sem értem, de engem nem érdekel. Amíg van akinek ez bejön addig gyártják, ha majd nem lesz akkor gyártanak valami mást, csak a méret miatt nem érdemes szidni valamit. Ha nem tetszik keress kissebbet
halkow: cseréltél te már aksit telefonban? Én még nem, pedig eddig minden telefonom legalább 2 évet szolgált (nálam, vagy közvetlenül a családban ha én már nem bírtam valami új kütyü nélkül - és mindenikben cserélhető volt az akku házilag is. Első nem otthon cserélhető akkus telo a családban a feleségem Xperia Z-je, ő jellemzően 3-4 évig nyúz egy telefont, majd meglátjuk). Egyébként a One akkuja is biztosan cserélhető, csak nem házilag. Tehát ha valamilyen gyári hibás akku van benne nem gond. Az is igaz viszont, hogy míg egy régebbi telefont 3-4 naponta kellett tölteni ezeket naponta kell. Tehát az akku vsz előbb élettartama végére ér, ez ugyanis nem fejlődött túl sokat az utóbbi években.
Új hozzászólás Aktív témák
- Assetto Corsa EVO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Otthoni időjárás-állomás
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- További aktív témák...
- Oppo Find X9 Pro 5G (Global Version) Dual SIM
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 16E gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro Max 256GB 83% (1év Garancia) ESIM-es változat!
- 27% - ASUS ROG Strix G6 Gaming Notebook! 16" 165Hz / i5-13450HX / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple Watch 9 GPS + Cellular 45 mm
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4270, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest