- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
Új hozzászólás Aktív témák
-
babkukta
senior tag
válasz
DeathAdder #85 üzenetére
+1
A jelenlegi felállás szerint nekem is a SONY-k tetszenek a legjobban. Oké, ez se csúnya, szebb mint az eddigi megszokott, csak félek, h most ha ez bejön a vásárlóknak, ez a dizájn lesz majd csontig lerágva havi 2-3 készülékkel... nem is csontig, velőig.
Aztán visszatérnek az S3 vonalára...1 évig csinálják ezzel a dizájnnal, 1 évig a másikkal x)
De ha már a műanyag vackot elhagynák, az is nagy előrelépés lenne!!! Ha nem is mindegyik modellnél, legalább a csúcsgépeknél -
babkukta
senior tag
válasz
Archer4713 #61 üzenetére
Ne bántsd már!!
Oké hogy sok h.lyeséget ír, de azért vannak itt a nagy hozzáértők, h ők majd kioktatják
Senki nem tud mindent elsőre, nem ezzel születünk. Mindenkinek van saját véleménye, ami ugyebár nem biztos, h helyes. És amiben te hiszel, azt nehéz másnak átformálni, még ha tényleg neked nincs is igazad. Tisztelt Kollégánk valószínűleg azért hiszi amit hisz, mert a Samsungnak majdnem az összes készüléke ugyanúgy néz ki(kisebb variálásokkal), és így nyíltan lehetne azt állítani, h csak a hardvert cserélgeti (habár tudjuk, h ez nem teljesen így van).
Tehát.. majd itt megtanulja hogy mi hogy vanHa baromságot ír, úgy is megkapja a magáét (mint most is), aztán majd rájön a dolgokra.
-
babkukta
senior tag
Hmm, nem szeretem a Samsungot, de nem néz ki rosszul. Olyan S2 meg G2 beütése van, nadehát.... minden estre gratulálok nekik, h ilyen házba belepakolják ugyanazt, amit más nagyobba, de a Sonyt sem kell lenézni. Lehet h ennek keskenyebbek a szélei, de valszeg a ZU meg jóval vékonyabb mint ez, de majd kiderül.
Egyébként én személy szerint nem szeretem, amikor még több dolog van belepakolva egy még kisebb házba. Vmiért a mai autók és motorok jutnak eszembe róla... annál hamarabb elromlik
Új hozzászólás Aktív témák
- weiss: Pant* rant
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Milyen egeret válasszak?
- Diablo IV
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hővezető paszták
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Kerékpársportok
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest