- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AS
félisten
válasz
FragMaster #102 üzenetére
Nem nyert... ez csak egy dumby.)
-
AS
félisten
Újabb kép:
++Vége Sgs3 dizájnak?
Note 12.2
-
Robi86
senior tag
Szerintem a keret vastagságától független az esés utani károsodás mértéke, ha üvegborítás lesz az előlap tetejétől az aljáig ugyanúgy, mint a Note2-n. Legalábbis én így tapasztaltam
Amúgy meg szép teljesítmény, ha esetleg még keskenyebb lesz maga a készülék, hiszen a Note és a Note2 közti váltáskor is csak a kijelző nőtt, a "telefon" fizikai méretei nem. Ha bejönnek ezek a számolgatások, akkor ide nekem hamar -
soldier2
őstag
Sajnos valamit valamiért. Nagyobb súly egy mobiltelefonhoz képest, vékony (-abb) energialenyelő réteg, így esésnél borítékolható a végeredmény. De ez nem a Samsung hibája. Ez kell a "népnek" hát ezt kapják. Ha minden fórumon az lenne, hogy vastag káva milyen jó, és a vékony milyen rossz akkor vastag kávával csinálnák a telefonokat. Nem csak a Samsung, hanem mindenki más.
-
AS
félisten
Hivatalos kép?
-
MurdR
veterán
Na, egy kisebb esés, és a kijelzőnek annyi
-
A Note2 kerete 5,7mm (mert a valódi mérete 5,55", nem 5,5"). Beleértve a kb. 1,5mm széles külső műanyag keretet, ami a Note3-at is körbeveszi majd.
A Note3 kerettel együtt várható mérete 71 + 4 + 3 = 78mm lesz. Kezelhetőség szempontjából ez nagyjából a Note2 szintje, hiszen a keret egyik oldalától a képernyő túlvégéig 71 + 2 + 1,5 = 74,5mm lesz, míg a Note2-nél 69,1 + 4,2 + 1,5 = 74,8mm. Szép munka a Samutól, hogy sikerült úgy növelni 2mm.-rel a kijelző méretét, hogy közben nem romlott a kezelhetőség, és még 2mm-re kisebb is lett a készülék. Mivel a Note2 tökéletes a kezembe, ez alapján a Note3 is jónak tűnik.
-
babkukta
senior tag
válasz
DeathAdder #85 üzenetére
+1
A jelenlegi felállás szerint nekem is a SONY-k tetszenek a legjobban. Oké, ez se csúnya, szebb mint az eddigi megszokott, csak félek, h most ha ez bejön a vásárlóknak, ez a dizájn lesz majd csontig lerágva havi 2-3 készülékkel... nem is csontig, velőig.
Aztán visszatérnek az S3 vonalára...1 évig csinálják ezzel a dizájnnal, 1 évig a másikkal x)
De ha már a műanyag vackot elhagynák, az is nagy előrelépés lenne!!! Ha nem is mindegyik modellnél, legalább a csúcsgépeknél -
Robi86
senior tag
A Note 2 szélessége 80.5mm. Miért olyan jó dolog, ha a Note 3 85mm széles lesz? Vagy ez is csak egy elírás, mint a "segély"?
-
kengyel
nagyúr
Ez részemről "mindent" vinni fog
-
DeathAdder
veterán
Ez a forma végre már bejövős, de nálam dizájnra a Z Ultra még mindig az első helyen van
-
azopi74
addikt
"attól még a dátumok nem hazudnak.
"
A dátumok nem hazudnak, de te igen. Az LG Prada már 2006 szeptemberében megnyerte az iF Product Design Award díját és ez nem csak egy-két nappal, hanem majdnem egy évvel volt korábban az iPhone bevezetésénél.
Mindenki nagyon jól tudja, hogy szinte egy az egyben az LG Prada-t koppintotta az Apple az iPhone-nal, sőt, az LG készülékének formaterveinek láttán pánik módon módosították gyökeresen az eredeti iPhone design-t az utolsó utáni pillanatban, és csak Jobs brutális vezetési módszereinek köszönhető, hogy ennek ellenére sikerült viszonlyag időben, az eredeti tervezetthez képest nem jelentős csúszással piacra dobni a készüléket, kb egy időben az LG Prada-val, viszont 10-szer akkora médiafanfárral megtámogatva... -
RaveForce
veterán
válasz
turbulencia8 #82 üzenetére
S4 active?
-
Anulu79
addikt
Ha ez is víz meg por álló lenne mint a Sony akkor maga lenne a tökély.
-
vimes
senior tag
Nekem nem tetszik, túl össze vannak nyomva az alsó gombok. Szépségversenyt nem fog nyerni, az biztos
Nem mintha az a veszély fenyegetne, hogy megvegyem -
Ez eddig oké, de nem nagy szám, erre jön körbe még a keret.
-
turbulencia8
őstag
Amúgy a szép előlap ellenére csak remélem, hogy a hátlap nem lesz olyan cukormáz szerű giccspolimer, mint a Note2-nél.
-
joey04
titán
válasz
RaveForce #76 üzenetére
attól még a dátumok nem hazudnak.
az lg előbb lépett piacra, de az iPhone létezett először. mondjuk az a pár nap lényegtelen (bár mivel lg meg samu meg a kínai/koreai üzemek jóval korábban látták a készülő telefont, nem csoda, hogy olyan hamar jött a prada, de mivel a szabadalmak az almánál vannak, így aztán kiderül, hogy ugyan hivatalosan csak pár nap az iphone előnye, a valóságban ez természetesen jóval több) de a tények kedvéért ezt le kellett szögezni, még ha ez nem is tetszik mindenkinek. térjetek vissza a nótára. -
tamás98
tag
Szerintem ha igaz hogy 3 gb-rammal lesz szerelve 2013 legerosebb készuléke lesz.
Nekem ebbe a készulékbe az tetszik hogy otvozték ezt a harom elemet
note 2-méret
s4 szinvilág
s2-formaterv
De ez az én véleményem lehet hogy valaki másképp látja -
RaveForce
veterán
válasz
Dr.Anonymus #55 üzenetére
ennyi erővel, az iPhone az LG prada után masírozott be. b*tch pls.
-
Ali G.
senior tag
ez nem S3, nem S4, hanem Note 3, ezek a komponensek,szenzorok pedig nagyon aprók,ami sok helyet foglal az az akku,jack, usb camera,melóztál gyártósoron? láttál belülről note 2-t? akkor nézd meg az alábbi képet ennyit foglal a note 2 mainboard, láthatod mennyire kis helyre be lehet zsúfolni mindent, de a neten megnézheted az s3 mainboard-ját is
-
batai15
félisten
Pár napja már láttam.
-
Robertoq
őstag
válasz
leslie_smith #65 üzenetére
Mi számít drasztikus változásnak
-
roli543
őstag
Ha a Samsung felirat és az alsó gombok eltünnének, na az lenne igen jó
-
leslie_smith
aktív tag
Ha ilyen lesz akkor még mindig nem lesz drasztikus változás...
-
falijja
őstag
Végre nem szappantartó.....
-
soldier2
őstag
Nagyon jól néz ki, és tetszik is ez a minimális keretvastagság. A kérdés az, hogy hogyan viszonyul a különböző jellegű fizikai hatásokhoz (pl zsebben megfeszülés). Ritkán hangzik el, de a káva itt is szerepet játszik. A ZU-nál ez nem kérdés. Nem fér el a zsebben és kész
Azért a kijelzők mérete közt van majdnem 1". Nem igazán egy méretkategória. Ha valakinek 5,68" kell nem fog 6,4"-et venni és fordítva.
-
babkukta
senior tag
válasz
Archer4713 #61 üzenetére
Ne bántsd már!!
Oké hogy sok h.lyeséget ír, de azért vannak itt a nagy hozzáértők, h ők majd kioktatják
Senki nem tud mindent elsőre, nem ezzel születünk. Mindenkinek van saját véleménye, ami ugyebár nem biztos, h helyes. És amiben te hiszel, azt nehéz másnak átformálni, még ha tényleg neked nincs is igazad. Tisztelt Kollégánk valószínűleg azért hiszi amit hisz, mert a Samsungnak majdnem az összes készüléke ugyanúgy néz ki(kisebb variálásokkal), és így nyíltan lehetne azt állítani, h csak a hardvert cserélgeti (habár tudjuk, h ez nem teljesen így van).
Tehát.. majd itt megtanulja hogy mi hogy vanHa baromságot ír, úgy is megkapja a magáét (mint most is), aztán majd rájön a dolgokra.
-
AS
félisten
Következő lépcső majd hajlítható kijelzős készülékek lesznek. Talán jövőre..
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #55 üzenetére
Mondjuk a kijelzőnövelés szerintem sehol nem forradalmi, de a dell legalább szépen átformálta már a korai droidot is nagyméretű kijelzőre. ezt a samu még a mai napig nem oldotta meg rendesen.
-
AS
félisten
Dell Streak hatalmas bukás volt nagy is volt inkább tábletnek volt tekintve. Ráadásul elég gyenge gép is volt.
Note hozta meg az irányt.
Enyi erőből iphone előtt is volt érintős telefon .... -
hallerlaller
addikt
válasz
sz.balazs.95 #15 üzenetére
-
h3lios
addikt
Jesszusom, ember te belegondolsz abba amit írsz ?
Gondolom nem, mert elsiklasz 1-2 dolog felett.
Vegyünk egy példát: S3 - S4 utóbbiba bele került 1 rakat szenzor (ne nézzük, hogy mennyire hasznos), egy infra port és a többi és a többi, most nem sorolom fel az új alkatrészeket.
Ez nem annyiból áll, hogy 1 további lyuk figyel a kijelző felett, ezeknek hely kell a készülékházban. Szerinted ez úgy megy, hogy "Figyelj má Józsi, be kéne rakni valami infrát, hova rakjuk ?" "Ott fúrunk 1 lyukat azt mehet bele".
Lehet egyszerűen hangzik, de nem az. A mai vékonyítsuk a végtelenségig divatban pedig pláne nem, minden alkatrésznek precízen illeszkedni kell és 1-2 mm hely sokszor nagyon sokat számít.Ha ezek után sem érted meg a mondandóm lényegét 50 alatti IQ-val rendelkezel...
-
AS
félisten
válasz
Dr.Anonymus #50 üzenetére
Ez hatalmas hülyeség.... Note maga idején forradalmi volt. Kb annyira mint amikor iphone annak idején.
Minden hatalmas telefon Notebol építkezik. -
törölt tag
Jó kis telefon lesz az. Mondjuk az előlapi gombok meg touchwiz miatt nem vennék, de azért jól hangzik, hogy ők is próbálnak kicsit a jobb audiominőség irányába menni.
-
gancsos
csendes tag
Szerintem a Note nem azért lett sikeres mert nagy kijelzőt tettek bele,hanem mert sok szolgáltatás épül rá amivel lehet dolgozni is már,stylus,az osztott képernyős mód ,tollal való előnézet és sok kis apróbb dolog ami csak finomitanak az uj szériáknál ez adja el,és ezért nem fogynak sztem más gyártó ekkora kijelzős telefonjai mert itt nem csak az a lényeg!
-
joey04
titán
Ez a külső egy fokkal szebb mint a s4/note2, stb. Remélem meglépik a 3GB ramot. Azért respekt járna nekik.
21: iPad mini -
turbulencia8
őstag
válasz
tothmaxy182 #44 üzenetére
A Note cuccok elektromágneses érzékelőt is tartalmaznak, azaz a Wacom digitalizálóknál ismert nyomáspont-érzékenységet is kezelik: sokkal pontosabb, mint a grafitceruzás megoldás. Ráadásul írás közben nyugodtan rátenyerelhetsz, mert az aktív stylus-nál a kapacitív érzékelő automatikusan kikapcsol.
Amúgy az előlap egész jól ki! -
oceanrush
senior tag
válasz
tothmaxy182 #44 üzenetére
Gondolom nem hasznaltal meg Note-ot, azzal a stylus-szal nem csak 'nyomkodni' lehet a telefont. Kijelolni/masolni/beilleszteni/stb. Ezt a Z Ultran nem tudod megcsinalni. Persze az is egy brutalisan jo telefon.
-
HawerKing
őstag
Mintha most visszanyultak volna az S2 designhez
-
-
Ali G.
senior tag
nézd meg a note 2-t és a note 3-at, a szenzorok is ugyanott vannak csak a note 3 esetében arrébb kerültek jobb vagy bal irányba.
oceanrush sok sikert hozzá, a note és egyéb phablet készülékek nem az én világom,de a fizikai gombokat sem viselem el, a képernyőn elhelyezkedőset preferálom, nagyobb képernyőnek viszont itt van nekem a nexus 7 -
AS
félisten
Újabb infók szerint több méretben lesz 5.5 5.7 5.9?
-
h3lios
addikt
-
Ali G.
senior tag
a kijelző legfelül foglal helyett,alatta van az board rész, mit kéne azon változtatni ember? gondolod átszabják a teljes board-ot ami tele van az apró kis komponensekkel mert keskenyebb lett a káva? annyi változik rajta hogy másabb komponenseket kap mert eleve más a proci és a ram de ne gondold már hogy a káva fog meghatározni mindent
oceanrush : neked való készülék
bulikavagyok : ennél már mindegy mekkora mert nem kicsi -
babkukta
senior tag
Hmm, nem szeretem a Samsungot, de nem néz ki rosszul. Olyan S2 meg G2 beütése van, nadehát.... minden estre gratulálok nekik, h ilyen házba belepakolják ugyanazt, amit más nagyobba, de a Sonyt sem kell lenézni. Lehet h ennek keskenyebbek a szélei, de valszeg a ZU meg jóval vékonyabb mint ez, de majd kiderül.
Egyébként én személy szerint nem szeretem, amikor még több dolog van belepakolva egy még kisebb házba. Vmiért a mai autók és motorok jutnak eszembe róla... annál hamarabb elromlik -
-
h3lios
addikt
Látszik, hogy nem értesz a telefonokhoz. Szerinted, ha a belső felépítés totál megváltozik a kijelző mérete miatt, akkor nem kell "sokat" változtatni az előző évi telefonon ? Emellett teljesen más alkatrészek és szenzorok kerülnek majd bele szóval akkora hülyeséget írtál, hogy az már nekem fáj. A káva csökkentés pedig azért jó, mert egy kisebb telefont vihetsz magaddal nagyobb kijelzővel. Tehát nem kell kompromisszumot kötni, ha esetleg szeretnél nagyobb kijelzőt.
-
BetaBye
tag
Lehet ez edge to edge ha egyszerűen gagyi. Az s4 active hátulja gyönyörű volt, és a sima s4 előlapja is szép volt de ez mostani fehér gombos nagyranőtt s2 nekem nagyon nem jön be. Sztem most már bőven fognak csipkedni a note részesedéből a tőbbiek, mivel a sony phabletje gyönyörű lett és vsz a htc jé is az lesz. Mondjuk az dícsérendő ,h méretbe nem akarnak a többiek felé menni.
-
gery2123
őstag
Mintha a note 1 látnám. De itt is a fizikai gomb.
-
Ali G.
senior tag
ez a káva keskenyítési mánia milyen hasznot hoz? hogy lassan maga az amoled panel széleit fogod majd ?
baromira hasznos
-
AS
félisten
Persze ha ez a végleges példány tegyük hozzá.
Cik nem írja de Kamera is jó lesz , képes lesz 4k videóra is!
-
M5Norbi
őstag
Hmm nem nagyon tudnék választani ez vs Sony Z Ultra vagy a One Max között.
Lassan mindegyik közel lesz a tökéleteshez és csak az egyéni preferenciák döntenek egyik avagy másik mellett.
-
mrlujoak
veterán
Egyre inkább felfigyelek erre az egde to edge igényre, mert egyre jobban látom, most erre kezdenek gyúrni a modellek tervezésénél.
DE.
Remekül néz ki, meg látványos, viszont épp saját bőrömön tapasztalom néha, hogy bizony ha a hüvelykujjam végével kívánok valami bökést produkálni, elő-elő fordul, hogy a nagy ujjnyújtóztatás közben a hüvelykujjam töve rálóg az érintőfelületre, amit aztán érzékeli is az érintést.
Nem sokszor, de már felfigyeltem eme anatómia "hibámra"
4,3" a kijelzőm, és legalább 4mm a keret...Persze, megoldás lenne a szélek kevésbé érzékennyé tétele, de eddig még személyesen nem tapasztaltam ilyen intelligens érzékelés-vezérlést...
-
törölt tag
Várom már a teszteket. Bika lesz.
-
h3lios
addikt
Egy eszköz, amit a Note mindig is tartalmazott, viszont a többiek még most sem: Stylus.
Ekkora kijelzőnél már hasznos dolog, ráadásul ha valaki nem szereti akkor nem használja. Viszont ahol eleve nincs ott nincs választási lehetőség.Egyébként dicséretes a Samsung törekvése, hogy ugyan akkora házba raknak 1 jóval nagyobb kijelzőt. Ez az S4 esetében bejött, szerintem itt is megcsinálják, minimális növekedés pedig benne van a pakliban.
Ha megnézzük a többi gyártó készülékeit: Z ultra, One Max mind eszelősen nagy és rengeteg helyet pocsékolnak el.
Ezen a téren a Samsung abszolút number one. -
-
Roxbury
őstag
válasz
Dr.Anonymus #6 üzenetére
Én ennek örülök igazából, így későbbre tolódik a Note 2-m elavulása design terén.
-
„mindössze 2,2 milliméteres oldalsó segély található”
akkor ez sem a gazsikáéknak készült...
-
bok92
addikt
Kíváncsi vagyok mivel tudnak majd több extrát nyújtani, mint a konkurencia. Tavaly,meg az az előtti évben egyedülálló volt a note, de mára ez eléggé megváltozott, lásd Sony, Huawei, meg majd a HTC is...
-
-
Orton96
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #6 üzenetére
Szépen lassan azért látszik a változás. Már ez is eltér a korábbi S3 designtól. Én még reménykedm, hogy vissza fognak térni az S2 vonalhoz, az számomra verhetetlen volt.
-
M..
csendes tag
válasz
bulikavagyok #5 üzenetére
Az Xperia ZL azért erre rácáfol erősen. Viszont a többire jogos a kritika.
-
nikilauda
senior tag
Az S4 után szerintem mindenki arra számított, hogy nem nő a fizikai mérete a Note 3-nak, csak a kijelzője. Ez így szép.
-
oceanrush
senior tag
Annak tudnek nagyon orulni pluszba, ha a hatlapja meg S4 Active-szeru lenne.
-
Robertoq
őstag
A Te véleményed alapján kb bármelyik gyártóját, mert ezek már csak egy nagy kijelző
De úgy tűnik a Samsung elkezd visszamenni az S2 irányvonalába (lásd kép fentebb), tehát van valamiféle változás nem is beszélve, hogy úgy néz ki megint sikerült a nagyobb kijelzőt kb ugyanakkora házba berakni!
-
Dr.Anonymus
addikt
note 2 vs note 3:
a beígért forradalmi desing változás mintha megint későbbre tolódott volna..
-
-
oceanrush
senior tag
Nagyon cekcualis
-
blade zte
őstag
Ezt a hírt 2 hónappal korábban is kihozhattátok volna, bármilyen random samu elölap elég.
-
C$abi
aktív tag
Ez nem néz ki rosszul mert nem olyan nagyon ,,természet ihlette''
-
AS
félisten
Így kell nagy kijelzőt normál méretbe rakni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest