- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Quasi_modo #71 üzenetére
Különbözőek vagyunk na, az a lényeg ,hogy valahol elférjen és ne maradjon otthon
Az övtáskát mint egy öv körül levő dologra mondtam (pl.), szemléltetve, hogy mik a kizáró "elemek" nálam...
-
Quasi_modo
nagyúr
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Quasi_modo #69 üzenetére
Igen ez az egy előnye van hozzáteszem számomra, de meglett korom ellenére él még bennem a gördeszkás élet és az ehhez tartozó öltözködési stílusom sajnos nem veszi be az ilyen dolgokat mint: tok az övön, övtáska, nyakba akasztva a telefon stb...
huh ennél szebben nem tudtam leírni mert nem akarok senkit megsérteni -
xZer0kidx
senior tag
válasz
Quasi_modo #65 üzenetére
nadrágba tűrt póló meg az övön keresztülfűzött tok csodaszép lenne
ez a style maradjon meg a piaci árusoknak meg az 50felettieknek mert azért kikéne nézni valahogy... jól van zsebben a Note!Cyberpunk: én deszkásgatyót hordok igaz a superslim változatot ami azért szűkebb egy normál gatyánál és tök jól elvan a Note a zsebemben meg a fél méter plusz zsinor a fülesemhez
-
BiP
nagyúr
válasz
Quasi_modo #65 üzenetére
De. Csak egy ilyen 5colos tepsit nem is tudnék ilyen fektetett tartóban nagyon elképzelni, amit kényelmes is lenne.
De az ilyen telefontokon alapból nem szeretem, meg kényelmetlennek tartom. (meg többnyire övet sem hordok, nem is lenne mire tenni).
Plusz mindig az övtáskás, meg a tarsolyos arcok ugranak be róla. És róluk nincsenek pozitív sztereotípiáim -
Quasi_modo
nagyúr
Az övre akasztható fekvő tokot senki sem ismeri ?
-
-
oké a telefonálás nem kényelmetlen, + megoldható headsettel is. OKÉ!
Na de , hogy rakod zsebre vagy, hogy viszed magaddal? Nyakadba akasztod? Táska ?
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #55 üzenetére
Igen, így kell tenni velük kapcsolatban, de azért idegesítő na...
Oké ezt nehéz más készülék becsmérlése nélkül leírni de azért meg lehet nézni, hogy kiknek céltábla a Note mindig...
és érdekes módon mi nem megyünk odadörgölni az orruk alá a mi negatív véleményünket... -
igaz a headsetről megfeledkeztem
-
xZer0kidx
senior tag
Sztem normálisan lehet, amúgy a fülemhez is teszem de nem érzem úgy ,hogy mindenki suttog a hátam mögött, hogy úristen nézd az mi ,de ciki takarodj le vele az utcáról...
Amúgy létezik headset is a világon azt se viccből találták ki...TESCO-Zsömle:
Pontosan, régen az antennás Ericssont se éreztem cikinek pedig aztán az kinézett valahogy -
Ezt már párszor elsűtötték SIII-nál, de note , ilyen lenne az tetszene
Bár nem tudom ekkora tablephonnal, hogy lehet telefonálni. Megnézném azt az embert, aki a füléhez teszi egy beszélgetés erejéig
-
prolad
addikt
Jó lesz ez a képe,mint az iPhone-nál ez is egy évvel korábban kezdett.
-
V.T.CS.
senior tag
lehet hogy ez a galaxy s3 pakistan edition.
végülis s2-ből is millió+i1 fajta volt. -
xZer0kidx
senior tag
A Samu amúgy sem valószínű, hogy elhagyja az alsó fizikai gombot...
-
jacis
nagyúr
Ez mióta fotó?
-
DS39
nagyúr
tuti hogy ennél szélesebb lesz a Note 2.
bár egy ilyen formájú teló tetszene, de valószínű hogy ez a Note 2 esetében is csak fake. -
Apika
addikt
Megint elindultak a találgatások, mint anno az S III-as megjelenése előtt. Egyébként nekem ez a koncenció továbbra is tetszik...
-
hito
nagyúr
válasz
South Velen #36 üzenetére
Szerintem nem a negyedik, hanem már vagy a huszonnegyedik.
-
Youri
veterán
Egy fél éve ez még az S3 volt
-
Kari1
aktív tag
Természetesen nem kerül nekem sem semmibe (max időbe) szóval ilyen hülyeséget nincs is értelme kérdezni.
Egyedül az a problémám hogy a mostani cikkek egy részének a színvonala a béka segge alatt van. Szerintem egy normális oldalhoz az olyan cikkek amiket az előző posztomban említettem nem illenek.
Bár ez a saját véleményem szóval semmi értelme nincs ezen vitatkozni illetve ebbe belekötni... -
KisTopi95
aktív tag
Egy ilyen tetszene, kár hogy fake
-
Dare2Live
félisten
válasz
Quasi_modo #28 üzenetére
meglepő lenne ez a kép már ~1éves.
-
Tomy Yayo
senior tag
Ezt a képet már az SIII megjelenése előtt is lehozták sok helyen (itt is), ugyanezzel a felvetéssel, hogy "Fotón a Galaxy SIII?". Már akkor is színvonaltalan volt, a vak is látja hogy fake, és mindenki tudja, hogy kamu.
A tény, hogy ugyanez újra megjelenik, ugyanúgy csak hatalmas kérdőjellel a cím végén, és hogy mostmár mégtöbben tudják, hogy fake... kritikán aluli. Nem kell minden baromságot lehozni, ami még találgatásnak sem nevezhető. Ezt is valószínüleg kitalálta egy külföldi oldal a kattintásokért. Itt meg megjelenik, ugyanazért...
-
socialkiller
tag
A Galaxy S3 megjelenése előtt mindenhol ez a kép volt "gs3 kémfotó cimmel"
-
Quasi_modo
nagyúr
És mekkora meglepi lesz, ha mégis így fog kinézni.
-
hito
nagyúr
És pénzbe került elolvasnod (most nehogy nekem a mobilinternettel gyere!)? Anyagi, vagy eszmei kár ért? Elolvasod, értelmezed, megrágod és pro-kontra hozzászólsz, de nem olyan hülyeséget amire külön a hírben felhívták a figyelmed.
Mindenki ordenáré elkezdett linkelgetni régi híreket amiben ez a kép szerepelt, holott ezt a hír közlője is külön kiemelte.
-
Amoonre1717
tag
Nagyon szép, de azért elég ciki ilyen "hibát" véteni.
Biztos hogy nem véletlenül került fel a kép. -
Einstvan
aktív tag
(An)Dante picit tulpörgette magát ha már ilyen szedett-vedett firkálmányokkal jön. Vagy köll a pénz nyaralásra ha ezért fizetik.
-
Kari1
aktív tag
Ennek a cikknek kb semmi értelme, csak azért van kint hogy 1-2 troll, rajongó stb növelje a lapbetöltési számot, ezt én max egy blogbejegyzésben tudom elképzelni ahol az ember elmélkedik hogy milyen lesz a note 2 úgy hogy egy olyan képet linkel be amiről lehet tudni hogy kamu...
Ezt Magyarország "elvileg" vezető mobilkommunikációs oldalától, szánalom. Bár mostanában egyre több értelmetlen cikk volt/van, (pl a sony JB frissítés, Pénteken új Motorola)
Szóval nem csodálom ha 1-2 embernek ez a cikk sem tetszik.
(Ha nincs semmilyen normális hír nem azt jelenti hogy ilyen vackokat kell lehozni) -
butyek
senior tag
Pedig szép lenne.
-
Nem értem én ezt, egy szaros mobiltelefon megjelenés miatt, emberek transzba esnek, csinálják a milliónyi kamuképet (lásd iphone 5) de minek? Könyörgöm ez nem egy konzol vagy egy korszakalkotó Tech csoda, csak egy telefon.
-
Segal
veterán
Kb annyi a lényeg hogyha kikerül egy olyan cikk hogy bejelentették az 5G-t vagy valami hasonló akkor arra mondjuk 100-an kattintanak és lesz 10hsz, egy ilyenre viszont simán 1000 feletti kattintás is lesz és akár többszáz hsz mert egymásnak esik a nép. Az oldal ugye meg a kattintásból él...
Tömören ennyi a lényeg. -
Izzé
őstag
válasz
ssppiikkee #17 üzenetére
Viszont ezek után ha nem ilyen lesz akkor csak magukkal b@sznak ki. Hivatalosan kirakni egy ilyen képet.... pfffff
-
ssppiikkee
tag
"véletlen" rakták ki biztos a képet... Jah, ez szerintem megint csak azért volt hogy kicsit felkapottak legyenek az emberek a Samsung felé, minél több legyen a kíváncsiskodó...
-
hito
nagyúr
Ti nem tudtok olvasni???
A hírben is írják, hogy már többször megjelent ez a fotó, még ma.-n is. Na ezt hívom én véristvánságnak, meg trollkodásnak.
-
knyitogato
őstag
-
Xaels
félisten
Régi kép ahogy előttem is írták. Amúgy meg ha ennyire nincs pereme akkor, hogy a retekbe fogná meg az ember úgy, hogy nem ér bele a kijelzőbe?! Hülyeség. Valamennyi peremnek kell lennie.
-
korg30
csendes tag
Ez nagyon gáz! Már egy éve is létezett ez a "teló" csak akkor Galaxy SIII-nak hívták.
-
tjb007
nagyúr
-
Dare2Live
félisten
komolyan nem hiszem el, hogy egy ilyen képet kirak mobilarena is.
-
moco22
aktív tag
Ugyan ez a kép volt a GS3 megjelenése előtt is.
-
istnag
addikt
ezért valaki perelni fog...
-
Browny
csendes tag
gyááh, tiszta ájfon
Bejövős -
bok92
addikt
Ó bár ilyen szép lenne...
Browny:
-
csaabz
őstag
Ilyen külsővel nekem nagyon tetszene!
-
p06
senior tag
Sajnos ezt már 1-2 éve is mutogatták, mármint a képet a neten és nem a Samsung.
-
Quasi_modo
nagyúr
Akármi ez, szép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest