Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
Természetesen nem kerül nekem sem semmibe (max időbe) szóval ilyen hülyeséget nincs is értelme kérdezni.
Egyedül az a problémám hogy a mostani cikkek egy részének a színvonala a béka segge alatt van. Szerintem egy normális oldalhoz az olyan cikkek amiket az előző posztomban említettem nem illenek.
Bár ez a saját véleményem szóval semmi értelme nincs ezen vitatkozni illetve ebbe belekötni... -
Kari1
aktív tag
Ennek a cikknek kb semmi értelme, csak azért van kint hogy 1-2 troll, rajongó stb növelje a lapbetöltési számot, ezt én max egy blogbejegyzésben tudom elképzelni ahol az ember elmélkedik hogy milyen lesz a note 2 úgy hogy egy olyan képet linkel be amiről lehet tudni hogy kamu...
Ezt Magyarország "elvileg" vezető mobilkommunikációs oldalától, szánalom. Bár mostanában egyre több értelmetlen cikk volt/van, (pl a sony JB frissítés, Pénteken új Motorola)
Szóval nem csodálom ha 1-2 embernek ez a cikk sem tetszik.
(Ha nincs semmilyen normális hír nem azt jelenti hogy ilyen vackokat kell lehozni)
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Házimozi haladó szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Hobby elektronika
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- További aktív témák...
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest