Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Quasi_modo #71 üzenetére
Különbözőek vagyunk na, az a lényeg ,hogy valahol elférjen és ne maradjon otthon
Az övtáskát mint egy öv körül levő dologra mondtam (pl.), szemléltetve, hogy mik a kizáró "elemek" nálam...
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
Quasi_modo #69 üzenetére
Igen ez az egy előnye van hozzáteszem számomra, de meglett korom ellenére él még bennem a gördeszkás élet és az ehhez tartozó öltözködési stílusom sajnos nem veszi be az ilyen dolgokat mint: tok az övön, övtáska, nyakba akasztva a telefon stb...
huh ennél szebben nem tudtam leírni mert nem akarok senkit megsérteni -
xZer0kidx
senior tag
válasz
Quasi_modo #65 üzenetére
nadrágba tűrt póló meg az övön keresztülfűzött tok csodaszép lenne
ez a style maradjon meg a piaci árusoknak meg az 50felettieknek mert azért kikéne nézni valahogy... jól van zsebben a Note!Cyberpunk: én deszkásgatyót hordok igaz a superslim változatot ami azért szűkebb egy normál gatyánál és tök jól elvan a Note a zsebemben meg a fél méter plusz zsinor a fülesemhez
-
BiP
nagyúr
válasz
Quasi_modo #65 üzenetére
De. Csak egy ilyen 5colos tepsit nem is tudnék ilyen fektetett tartóban nagyon elképzelni, amit kényelmes is lenne.
De az ilyen telefontokon alapból nem szeretem, meg kényelmetlennek tartom. (meg többnyire övet sem hordok, nem is lenne mire tenni).
Plusz mindig az övtáskás, meg a tarsolyos arcok ugranak be róla. És róluk nincsenek pozitív sztereotípiáim -
Dare2Live
félisten
válasz
Quasi_modo #28 üzenetére
meglepő lenne ez a kép már ~1éves.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged