- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cheesy
őstag
válasz
ricsi0307 #46 üzenetére
A tapis-simis-nyalis Nexusodat is két kézzel böködöd (kizárt dolog, hogy akkora kezed legyen, hogy kényelmesen tudj a képernyő felső harmadában is a hüvelykujjaddal tapogatózni, hacsak nem vagy kosaras
), namost ezt a készüléket nyitott állapotban egyik kézzel billzetről kezeled, ha meg tapi-simi akkor meg ráböksz a másik kezed egyik ujjával, vagy pin... izé nagyítani két ujjaddal. A Blackberrymen is így szoktam, ha böngészek, akkor bal kézben tartom, jobb kezem ujjával meg görgetek.
Én inkább attól tartok, hogy a tapi-simi-nyali-falira optimalizált androidot nem lehet teljes értékűen kezelni majd.
-
Cheesy
őstag
válasz
sz.balazs.95 #39 üzenetére
Ja és még mindig vállalható kinézetű, nem pedig ilyen egyen-vágódeszka, mint a mai "mobilok" 99%-a.
-
Cheesy
őstag
válasz
sz.balazs.95 #37 üzenetére
6131 volt, elgépeltem, sorry
Amikor megvettem, mindenki temette a környezetemben, hogy a zsanér az majd gyorsan megadja magát, meg a kioldó gomb elromlik és nem lehet összehajtani.
Elegáns megjelenésű, kényelmes, nagy gombos telefon volt, nagy belső kijelzővel, színes külső kijelzővel. (Mai napig hadrafogható, el van rakva, csak egy akksi kell bele, a régi már felpúposodott)
Amikor behalt a pocsék ZTE Blade-m, addig a pár honapig őt használtam. Kellene belőle venni egy alig használtat, tartalékba -
Cheesy
őstag
Áháá! A kedvenc telefonon mindmáig a Nokia 6031 volt, a jó kis széthajtható...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Xbox Series X|S
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy ruhás topik
- Bluetooth hangszórók
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest