- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Vivo V50 5G - új is, nem is
- Oppo Find X5 Pro - megtalálták
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ati1979
veterán
válasz
Oppenheimer #57 üzenetére
Na ez tetszik!
Végre valami értelmes kijelzőméret!
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
Rickazoid #55 üzenetére
Ez bullshit, az ember telefonról telefonra egyre nagyobb kijelzőt akar, mert azon szebben/jobban mutat minden. Ezt ugy lehet magadon legjobban észrevenni, hogy miutan valtottal valami nagyobbra, utana minden régebbi kicsinek fog tűnni. A 4,5"-es 920-am utan egy 4"-es telefon jatektelefonnak tunik, pedig regen azt is eleg nagynak tartottam. Mostmar valtanek 5-5,5" közöttire.
-
freddirty
senior tag
szerintem ez erősen szubjektív. Részemről megvolt a 7 colos tablet, de sosem veszek már újra olyat. Most 10.1 note van, és ha sikerült más gyártónál (knox miatt samu kiesett) a keretet kisebbre venni és csak 1 collal növelni a tablet méretét kis súlynövekedés mellett akkor a 12-es lesz a következő tabletem jövő ősszel.
Telefonnál sem térnék vissza már a 4.x méretre. Feleségemnek S4 mini van és bizony pici nekem. -
Rickazoid
addikt
"Aztán rájöttek a népek, hogy minek ide két külön eszköz? Hiszen egy 6-7 inch közötti eszközzel (ki-ki vérmérséklete szerinti méretet választva) ki lehet váltani az óriás okostelót és a mini tabletet is."
A baj az, hogy ez nem igaz. Nem az emberek kérték a hatalmas képernyőket, hanem a marketing lenyomta a kereskedők torkán és végül mindenki olyat akart, mert az lett divattá nyilvánítva. Egyébként okostelefonoknál ez a megalománia más szóval. Vagy kompenzáció valami egyéb vélt kis méretre.
Az egy eszközzel kiváltható a kettő állítás pedig csak akkor igaz, ha okostelefon alatt egy mobiltelefonként (alapfeltétele: egykezes használati lehetőség) használhatatlan eszközt értesz. -
azopi74
addikt
Miért, ott mi játszódott le?
Először rájöttek a zemeberek, hogy 3,5-4,5" között értelmes célra kényelmesen nem lehet használni egy okostelót, ahhoz legalább 4,5-5" közötti méret kell.
Időközben jött a ráeszmélés, hogy igazán 5"-el is csak maximum kitörölheted a végbélnyílásodat, normális használathoz 5,5-6,5+ közötti méret kell.
Közben a tabletek is elérték a 7"-es lélektani határt.
Aztán rájöttek a népek, hogy minek ide két külön eszköz? Hiszen egy 6-7 inch közötti eszközzel (ki-ki vérmérséklete szerinti méretet választva) ki lehet váltani az óriás okostelót és a mini tabletet is.
Osztán jöttek, láttak, és győztek a phabletek
-
Rickazoid
addikt
Mért lenne kényelmetlen hordozni a 12"-os gépet, ha a 15-17"-ost nem az? És akkor a tömeget meg az aktív hűtés létét nem is vettük figyelembe.
Ezeknél az érintőkijelző már nem feltétlenül az alap, inkább az extra funkció. Bár 12" még elég kicsi és könnyű, hogy megfogd egy kézzel és használd a másikkal akár amíg le nem merül. -
Wave86
tag
Szerintem tabletben a 12" már túl nagy. Munkához nem elég, de hordozni már kényelmetlen kategória.
Nagyjából olyan 8-10" az, amit tényleg könnyen lehet használni.
Most akkor ugyanaz fog lejátszódni, mint az okostelefonoknál? -
Rickazoid
addikt
Tizent rá és pont jó lesz.
-
babkukta
senior tag
Tipikus Samsung... fényes fémes hatású gagyi műanyag oldalsáv, ami fél éven belül lekopik. Leszokhatna már az ilyenekről. Legalább oda már eljutott, h nem a lakkozott f.s hátlap villog ott. Előrukkolhatna már vmi komolyabb anyagminőséggel is. Ha a Lumia 520at megtudták olyanra csinálni annyiból, nem hiszem h pont a Samsungnak lenne ez nehéz. Csak kb lesz.rja
-
vittorio7
őstag
Szép példány!
-
Touch-ko
őstag
Es ezzel a termekkel konkretan megolik a hordozhatosagot... Anno a tabletet ugy reklamoztak, hogy sokkal konnyebben hordozhato, mint egy netbook, vagy notebook. Ezzel a merettel (ha valoban lesz ilyen) inkabb mar nem a hordozhatosagra mennek ra hanem... nemtudom mire...
Gondolom megint innovaciokent adjak elo a kepernyo novekedest.. -
C$abi
aktív tag
Mobilarénától mikor jön a Galaxy Note 3 2014 edition tesztje?
-
sien
aktív tag
Dell XPS 18, nekem most ez a szívem csücske, ehhez képest ez kicsi
-
zsolt501
nagyúr
Ha mondjuk 10 órás kijelzőidőt kibírna, könnyedén kezelne billentyűzetet, a memóriája gond nélkül bővíthető lenne, 1-2 USB csatlakozási lehetőséggel gyors wifi-vel és HDMI kimenet is lenne rajta akkor én bizony elgondolkodnék egy laptopról való váltásban.
-
sgery
őstag
ott a smart pc pro, 11,6" tehát majdnem 12 és teljes értékü windows 8 fut rajta. Teljesítményben pedig messze felülmúja. Ja és létezik már egy ideje
Szóval minek ekkora kijelzöre android? -
-
válasz
kakuk.tamas #28 üzenetére
A 12,2 hüvelykes, 2560 x 1600 képpontos megjelenítő köré épülő készülék az előzetes információk szerint Galaxy Note 12 vagy Galaxy Note Pro néven kerülhet bejelentésre és természetesen az Android 4.4 KitKat operációs rendszer használata is biztosra vehető. A táblagép más téren is bivalyerős ajánlatnak tűnik, hiszen négymagos Snapdragon 800 processzort, 3 GB RAM-ot, 32 GB belső memóriát, 8 megapixeles hátoldali és 2 megapixeles előlapi kamerát, valamint 9500 mAh kapacitású akkumulátort kapott.
Ez elég infó, nem biztos, hogy egy nagynyilvánosság számára tartott kiállításon készült a fotó
-
enginev3.0
félisten
Nem is értem eddig mért nem volt ilyen
-
válasz
kakuk.tamas #25 üzenetére
ühömm izzéé
és hol állították, hogy ez egy hiperlóf@sztitkos üzemben készült?
Kevesebb pálinkát please
-
kakuk.tamas
addikt
Öhhmm... Izé... Nem kötekedésből, de csak nekem b*ssza a szemem az a tény, hogy ez egy KIÁLLÍTOTT tipus egy üzletben, nem pedig valami hiperszupertitkosatombiztos gyárban készült, poros lencséjű 0,6MP-es kamerával készített kép?! Vagyis ez a "valami" köszöni szépen, jól van, él, és létezik...
Boldog karácsonyt.Szerk.: vagyis valamilyen kiállításon van ez a kép...
(#23 ) morgyi :
De nem jó az a tab.Laggol rajta a CoD-Ghost
A hagymától meg nagyon büdös lesz. -
macskea
őstag
:-DDD
Amúgy szerintem jó lehet ez a 12-es méret, ha nem kap akkora kávát mint egy PlayBook. Van 15,4-es notebookom, de azt nem szívesen hurcibálom magammal mindenhova mert nehéz és vastag, a telefonon meg azért korlátozottat a lehetőségek. Én örülnék egy minőségi ilyen cuccnak. :-)
-
TaS1kaaa
tag
Bigger = Innovation... duhh
-
Cyberpunk
félisten
Ez már tényleg tepsi.
-
freddirty
senior tag
Jelenleg egy 10-es note 10.1-et nyúzok kicsit több mint egy éve. Ha sikerülne 1 colt lecsípni a keret rovására és csak 1-el növelnék a tablet méretét, aklor semmi probléma. Cpu szinten én egy ilyen csúcsmasinára egy 64bites és 8(igazi) magos exynost képzelnék el...
-
Robot helyett már Win mehetne rá ,vagy dual-boot opció.
A héten nyomkodtam egy Lenovo Miix-et, kompakt méret miatt nyert egy voksot a következő gépre
-
FET-MEN
veterán
Szerintem már túl nagy.
-
halkow
őstag
nem vagyok oda a táblagépekért de ez már durva és nagyon nagy
7-10 hüvely is bőven elég full hd val egy olyat kéne összehozni szerintem a többivel nincs baj
-
Matada2.3
veterán
Ha ez tényleg ekkora akkor nem látom értelmét... Inkább egy normális laptop.
-
Goblin12
őstag
Üdv.
most jött ki a Samu Note 3 de már a 1 is kint van f@sza...
-
tjb007
nagyúr
(#7) dezs520
Pletyka szintjén már 2011-ben felbukkant egy 11,6 hüvelykes WQXGA kijelzőfelbontású modell a Samsungtól, aminek állítólag 2012-ben kellett volna piacra kerülnie, de sem akkor, sem a rá következő évben -azaz idén- nem történt ez meg.
Hogy ez tényleg igaz volt-e, és csak a Samsung lépett vissza, vagy csak egy kamu volt-e az egész már sohasem fog kiderülni. -
No.01
addikt
Chromecast neven mar van hasonlo... ha megjon lehet majd irok rola egy kis osszefoglalot
-
dezs520
senior tag
Komolyan bef.sok a samun...az alma elfin.ja magát pletyka szinten,hogy mit fog csinálni,erre a samu már "másnap" megcsinálja...pfff
Most komolyan nem trolkodni akarok,de ki adta az első hírmorzsát a nagyméretű tabrol?
Ha a samu akkor minden visszasziva... -
moleculez
veterán
Valamelyik TV-be oltsanak tabot, 42"-n, mit szaroznak...
/mint mikor egy het alatt dobnak 6ft-t a benzinaron, naponta 1ft-tal.../ -
bok92
addikt
Azért remélem, hogy telefonálni lehet vele.
-
Blasius0704
tag
Kène! Van mikor az iPad kicsinek bizonyul, és azon pl torrentezni sem tudok..
-
Oppenheimer
nagyúr
Erre kéne Windows RT is.
-
csecso22
tag
Ti még most is dolgoztok
Új hozzászólás Aktív témák
ma Óriási WQXGA kijelzővel és négymagos Snapdragon 800 processzorral érkezik a dél-koreai vállalat óriási internettáblája.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Suzuki topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Villanyszerelés
- Küszöbön a One UI 8 béta program
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest