- iPhone topik
- Hivatalos: feladja a OnePlus Európában és Észak-Amerikában
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Az EU finomít, nem mindenben lesz kötelező a cserélhető akku
- Nagy akkumulátorral és Zeiss teleobjektívvel készül a Vivo X300e
- Nő az eSIM-ek iránti igény
- A Nothingnál is Európa húzta a rövidebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
"Az OFF es a szerkesztes az vajon mi???"
A mondatvegi irasjel halmozas az vajon mi?
A vásárlási tanacsokat meg koszi, nem kertem. -
No.01
addikt
Na errol engem isnerdekelne Alice velemenye mar vagy egy eve agyalok egy ilyesmi beszerzesen

Az OFF es a szerkesztes az vajon mi???
Egyebkent meg ha agyalsz a Foreon azt az ara vegett meg meg is ertem, de hogy egy kevesebb, mint tized annyiba kerulo alternativajan... Meg kell venni azt ha bevalik akkor esetleg valtani az "eredetire" -
Schuler888
senior tag
Na errol engem isnerdekelne Alice velemenye mar vagy egy eve agyalok egy ilyesmi beszerzesen

-
Schuler888
senior tag
-
Schuler888
senior tag
-
hallerlaller
addikt
Kérjünk erről is tesztet, én is kíváncsi vagyok hogy teljesít. Hátha leteszteli a hölgy.
-
benczeb
aktív tag
-
haypro
senior tag
-
gekkoXT
senior tag
-
janeszgol
félisten
-
Luck Dragon
támogató
Köszi a tesztet , külön öröm hogy az applikációról külön írtál most .
-
MaCS_70
félisten
-
haypro
senior tag
Rosszul gondolom laikusként, hogy a ~7.500 Ft-os Xiaomi készülék megközelíti tudásban? Egyszerűen nem tudom elképzelni, mit nyújthat ez több, mint 10x-es áron.
-
MaCS_70
félisten
-
gekkoXT
senior tag
Akkor most megint minden nyamvadt influenszer ezt fogja promózni hetekig? Foreo Fufu
-
mpierre
veterán
-
benczeb
aktív tag
-
MaCS_70
félisten
-
Árpicsek
csendes tag
-
MaCS_70
félisten
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
-
vicze
félisten
-
No.01
addikt
Jo kis cikk (ujbol ;) mar a sima mini3 amugy is cseres a paromnak igy mar a radaron volt/van... a baj csak, h hivatalos forrasbol (Foreo website) meg nem elerheto.
Meg tobb ilyen cikket hasonlo stilusban
-
Mustaros
aktív tag
Biztos jó termék, nálam a képeknél az Alienware laptop tetszett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Horgász topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Háztartási gépek
- iPhone topik
- Hivatalos: feladja a OnePlus Európában és Észak-Amerikában
- Le Mans Ultimate
- MasterDeeJay: Logitech G402 egér Aliról (hamis)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Saeco Moltio darálós kávéfőző ALKATRÉSZNEK!
- Honor Pad X9a, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ iPhone 17 256 GB BLACK - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - ÁFÁ-s + 3 ÉV GARANCIA
- Új! Gigabyte Aero X16 Ryzen 7 350 32GB 1TB RTX 5060 16" QHD+ 165Hz 2ÉV GAR! EU-MAGYAR bill!