Foreo Luna 3 Plus - arcra fel!

Van mikrorezonancia, ultrahang, mikroáram és termoterápia, belefér egy készülékbe? Fogd meg a söröm!

Bevezetés, kialakítás

A Foreo legújabb modellje már ismert formában integrálja a legtöbb olyan technológiát és funkciót, amit eddig minimum két eszközzel fedhettünk le. A Luna 3 Plus kialakítása megegyezik a Luna 3-éval, a tisztító funkciót viszont melegítéssel, a ránctalanító és feszesítő masszázst pedig mikroárammal egészíti ki. Az alkalmazás számos, testreszabható arckezelő rutint kínál, a működés pedig aprólékosan testreszabható, ahogy a legtöbb Foreo okos arcápoló eszköz esetében.


[+]

A lényeg továbbra is a hagyományos kozmetikai kezelések elérhetővé tétele otthoni körülmények között is, amiben a Foreo eddig nagyon profinak bizonyult. A Luna széria elsősorban a tisztításra fókuszál, az UFO készülékek a hatóanyagbevitelt és hasznosulást maximalizálják fényterápiával kiegészítve, a Bear fő profilja a szövetstruktúra javítása, a Luna 3 Plus meg ezeket integrálja egyetlen eszközbe, kiemelt tekintettel a tisztításra.

Normál bőrreNormál bőrre Normál bőrre [+]

A Luna 3 Plus alapkoncepciója és kinézete megegyezik a Luna 3-éval, de a tisztítófelületen nyolc hőpont növeli a hatékonyságot, a hátoldalon lévő masszázsvonalak pedig két, arannyal futtatott cinkötvözet félgömbelektródával egészülnek ki, amelyek egy időben a mikroáramos kezelést is lehetővé teszik. Az eszköz kétféle verzióban érhető el, a színek jelzik, hogy melyik ideális normál (rózsaszín) és érzékeny bőrre (levendula), úgyhogy véletlenül se az alapján válasszunk, hogy melyik megy a fürdőszoba-burkolat és törölközőszett árnyalatához.

Érzékeny bőrreÉrzékeny bőrre Érzékeny bőrre [+]

A méret és a kialakítás megegyezik, mindkét orvosi szilikonnal borított készülék teljes mértékben vízálló, 102 x 39,2 x 82,5 milliméter és 155 gramm, de a szenzitív bőrre való lila Luna 3 Plus sörtéi vékonyabbak, lágyabbak és hosszabbak, mint a normál verzióé. A 2000 mAh-s akkumulátor egy teljes feltöltéssel 125 alkalmas használatot tesz lehetővé 90 napos készenléti üzemidővel. Az akku töltöttségét az appban is nyomon követhetjük, de a készülék talpába épített többfunkciós indikátor LED is jelzi, ha fogytán a lendület.


[+]

Tölteni az egyedi csatlakozóhoz mellékelt, USB-A-ban végződő kábellel lehet, nulláról százra úgy két óra alatt, de a LED jelzi, ha kész, a készülék működtetése pedig továbbra is egyetlen gombbal történik, amennyiben csak a termoterápiával kiegészített tisztító funkciót szeretnénk igényben venni. Ki- és bekapcsoláshoz egyszer kell megnyomni a készülék hátulján lévő horpadást, de ha csak melegítésre van szükségünk, 5 másodpercig nyomva tartva nem indul el más rutin, csak a hőpontok felfűtése (és a Bluetooth párosító mód). Minden mást az appban intézhetünk.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • FOREO

Azóta történt

 • Philips Lumea Prestige IPL 9000 - szőrmentén

  A szőrtelenítés alapvetően nem egy nagyon bonyolult vagy időigényes dolog, de rendszeresen ismétlődő feladat és a legtöbb, kicsit is tartós eredményt jelentő megoldás meglehetősen körülményes és/vagy kellemetlen. A Phillips Lumea utóbbi két jellemzőt kivonja az egyenletből.

 • Idén is érdekes fejlesztést hozott a L'Oreal a CES-re

  A L'Oreal rengeteg érdekes projekten dolgozik, amelyeket szokás szerint a Las Vegas-i CES-en mutatnak be először. Most egy okos hajfestő-rendszert hoztak.

Előzmények

 • Új all-in-one készüléket mutatott be a Foreo

  A svédek a Luna 3 arctisztítót turbózták fel melegítő és mikroáram funkcióval.

 • Foreo Luna 3 Men - nem csak színcsere

  Változatlan külső mögött állítólag rengeteg fejlesztői munkaóra áll, mire férfiaknak szánt termékké vált a Luna 3. Nagyon hosszú, ám igen szubjektív tesztnek vetettük alá.

 • Szakállhoz tervezve

  A Foreo Luna 3 Ment nem csak az elfogadható színvariáció különbözteti meg a hölgyeknek szánt modellektől.

Hirdetés