Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius75
aktív tag
válasz
üzenetére
és consono: akkor hajrá, lehet példát mutatni.
Politikusok, üzletemberek, milliárdosok, celebek: nem kell rongyrázva a médiának kiteregetve élni, milliárdos yachtokon nyaralni, különgéppel klímakonferenciára repkedni.Azt hiszem lenne hol kezdeni.
Amíg nem így van, addig gusztustalan elvárni az átlag (vagy alatti) embertől, hogy ő bizony így éljen.
Akár tetszik nektek akár sem. -
consono
nagyúr
válasz
üzenetére
Valahogy így.
julius75: nem kell magyaráznod a bérből és fizetésből élőkről, apukám esztergályos volt, anyukám irodista, apósom autószerelő, anyósom meg takarítónő. Ja, a feleségem meg tanár és két gyereket nevelünk. Én ilyen közegben nőttem fel, tudom, hogy minden fillérnek megvan a maga helye. De azt is tudom, hogy autó nélkül is lehet élni, nem kell minden nyáron nyaralni menni és azt is hogy 28 m2-en is lehet boldognak lenni családként (ez már az én családom tapasztalata). Ennek ellenére, vagy pont ezért is mondom, hogy minden csepp számít. Nem kell őrült módon fogyasztani. És ez hatványozottan igaz, ha kicsit a saját életünkön túl tudunk tekinteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Linux haladóknak
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Arc Raiders
- Motoros topic
- Milyen NAS-t vegyek?
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3301,13.3",FHD,i5-8365U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- 0perces SAMSUNG DDR5 6400MHz vadiúj 2x16GB memória 1 év garancia (6400B)
- Samsung Galaxy S25 Edge 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csak 1 db! 27% Áfás, Új Mac Studio M2 Ultra 24/60 mag, 64GB RAM, 1TB SSD
- Apple iPhone 17 Sage 256GB használt karcmentes 100% akku (4 ciklus) garancia 2027.03.01.-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest