- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyre kevésbé érdekli az okostelefon Európát
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Témákat hoz a Google a Pixelekre
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Obyboy
addikt
Inkább azt mondanám a Samu készülékekre, hogy a csúcs kategóriában tényleg jót tesznek össze csak az már aránytalanul drága, a megfizethető árú készülékekből pedig kispórolnak valamit. Vagy a vas gyenge vagy szoftveresen hulladék de így vagy úgy kompromisszumra kötelez.
-
Obyboy
addikt
Nincs semmi bajom a HTC-vel de szerintem aránytalanul drágán adja a készülékeket akkor is ha prémium minőség, bár ma már a konkurencia rendesen utol érte őket így nem számít kimagasló a minőségnek. Igen szerintem a HTC fanatizmus ugyan olyan berögződés mint a Nokia fanatizmus. Nem bántani akarom a Nokiát sem félreértés ne essék, nekem is volt 6310i és N85 is hosszú évekig. De a microsoftos Nokia már csak hardverben volt hű a régi névhez. Bízom benne, hogy az idei új Nokiák hozzák majd a régi színvonalat és feltudják venni a versenyt a ami élmezőnnyel.
-
Obyboy
addikt
válasz
DeathAdder #40 üzenetére
Mármint a HTC a OnePlus-hoz képest. Ne azt nézd, hogy 4 évvel ezelőtt mit tettek le az asztalra hanem azt hogy mostanában.
-
Obyboy
addikt
válasz
Klaus Duran #33 üzenetére
"A többi csak gyenge utánzat." - Ebben nem lennék olyan biztos...OnePlus fórumon jártál már???
-
Obyboy
addikt
válasz
tomboy0013 #16 üzenetére
+1
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Villanyszerelés
- BestBuy ruhás topik
- One mobilszolgáltatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest