Új hozzászólás Aktív témák
-
HXY
addikt
Én már nem vennék soha* túlárazott Apple-t, Samsung-ot, Sony-t, LG-t, vagy más nagy márkát. Pedig vettem anno több iPhone-t (4, 5s), az USA-ból az elsők között rendeltem meg a 1st gen. iPad-et, Magyarországon a Samsung Galaxy S2-öt, amiket 2017 decemberig aktívan használtam, és még mindig használjuk őket, csak már nem elsődleges eszközként.
Helyette Kínából veszem a sokkal olcsóbb minőségi márkák termékeket. Azért emeltem ki a minőségi jelzőt, mert még mindig sok a vacak termék.
*kivétel akkor, ha Black Friday alatt töredék áron hozzá tudok jutni...És mégis azt mondom hogy az Apple mindig is az innováció élén járt!
Amit csinálnak az követendő, és követik is. Ezt kár is tagadni.
Csak az árazásuk az, amit mintha egyre jobban emelnének egészen az egekig.
Tetszik nagyon az iPhone X, vagy a MacBook Pro 15 is, de a közel 1 milliós árából Kínából 4 Xiaomi "MBP" is kijön, ha meg akcióznak, akkor talán még 6 is. -
HXY
addikt
válasz
7Heads Drago #25 üzenetére
Az Apple mindig is diktált, a többi birka meg követte.
Szinte mindenben elsők, ezért is kerülnek a telefonjaik valós értéküknek kb. 2-3-szorosába.
A R&D nagyon sok pénzt felemészt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest