Új hozzászólás Aktív témák
-
Imi1981
veterán
válasz
pusszycat #19 üzenetére
Nekem tetszik az ha alul felül vékony káva van. Ez nagyon nem tetszik és egyszerűen baromságnak tartom. Csak az a baj, hogy ha iPhone kitalál valamit (ha jó ha nem jó) azt másolni kell mintha kötelező lenne. Bár tény hogy ez kávamentesebb körbe mint az iPhone ami csak képen látszik annak élőben igen vaskos kávája van a széleken. Amúgy ennek kisebb a betüremkedés mint iPhone x-nél nem?
Amúgy a Mi Mix is tetszik.
-
Imi1981
veterán
Nem is értem ezt a iphone majmolást. Ez nagyon sok embernek nem jött be ez a benyuló rész és pont azt másolják. És nagyon egyértelmű másolás ráadásul. A telefonjaik viszont jók.
(#9) totalZ szerintem meg ha felül vékony csík van amin az érzékelők és egyebek vannak az sokkal szebb! Ez a csúnya így, hogy belelóg a kijelzőbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One mobilszolgáltatások
- Goddess of Victory: Nikke
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Airtag Leather Key Ring kulcstartó - Új, csomagolás sérült
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Üvegfólia/Hidrogel fólia iPhone,Samsung,Google Pixel,Honor,Nothing Phone,Sony,Motorola,Vivo
- MOBIL/ Okostelefon Fotós & Videós tartozékok -Állványok, Mikrofonok, Vlog RigCage, SelfieBot, Gimbal
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged