- Erős specifikáció, kompakt formában
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
HANDO88
senior tag
válasz
Jim Tonic #67 üzenetére
Annyi a közös bennük hogy egyre jobban belemásznak az életedbe,én nem vagyok vevő rá.
Van adó fizetők pénzéből fenntartott rendőrségünk,oldja meg.Semmi közük hozzá hogy mit csinálok a boltban,utcán vagy bárhol ha nem sértek törvényt. Az azért érdekes hogy ha valahol stiklibe lefotóznak vagy filmeznek egy -200 IQ-val rendelkező celeb idiótát akkor azok milliókat nyernek a pereken amit a fotós,filmes cégének a nyakába akasztanak.Csak ismételni tudom magam ,törvény kell nem kamera.
Még egy dolog : Még az elítélt bűnöző arcát se mutathatják ha nem egyezik bele,érdekes még neki is több joga van mint egy normál állampolgárnak? -
HANDO88
senior tag
válasz
Jim Tonic #61 üzenetére
Gondolom majd azt is támogatni fogod ha a " biztonságod érdekében" chipet raknak beléd.
Érdekes dolgok ezek,hogy aggódnak a kis emberek biztonságáért a nagyjaink. Lassan ott tartunk hogy a wc-ben a gyűrűs izmod még el sem vágta a kolbászt de már 15-en tudják az összetételét az illetékes hivatalokban.Hányinger. -
HANDO88
senior tag
válasz
WonderCSabo #56 üzenetére
Tanulók végeznék mondjuk érzéstelenítés nélkül,életlen fűrésszel.
-
HANDO88
senior tag
Teljes mértékben igazat adok neked
Igazából míg kemény törvény nincs addig totál mindegy hogy hány elkövetőt fognak el, lehet minden 5 méteren kamera ha a következményektől nem fél akkor úgyis megteszi
Ez szerintem nagyobb visszatartó erő lenne :
Első lopás- 1 év
Második lopás-2 év
Harmadik lopás- Jobb kézfej amputálása kórházban. -
HANDO88
senior tag
Undorítóóóó.A kis tolvajokat fogják el hagyományosan,legyen törvény ami visszariasztja őket ne csak ejnye-bejnye dorgálás.A kamerákat meg rakják dicső politikusaink és üzlet embereink irodáiba,ezeken a helyeken nem csak egy Milka csoki ára tűnik el.Kiváncsi lennék mit szólnának hozzá.Biztos lennének egyből emberi jogok,üzleti titkok stb......
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest