- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Az NV birtokolja a piac 80%-át, nekik egyre nehezebb még több vásárlót magukhoz csábítani. Nem fognak a kardukba dőlni amiatt, hogy 30000 helyett 15000 db 4080-ast adnak el 1 hónap alatt.
Sztem az NV-t és a partnereit nem különösebben zavarja még, hogy a 4080 nem fogy. Illetve biztos zavarja őket, de most az elsődleges céljuk, hogy először az RTX 3000-es készleteket kiszórják. Az hogy vannak akik megveszik ezen az áron az csak bónusz nekik. Ha levinnék a 4080 árát $1000-re akkor ki venne 3080-at $800+-ért, 3090-et $1000+-ért? Akkor le kéne vinniük a 3000-esek árát is. -
fLeSs
nagyúr
Csak nem Gamers Nexus rajongó vagy? Az a videó elég friss...
Azzal a videóval elég sok probléma van, tudom hogy Steve bejáratottnak (tűnik) ebben az iparágban, de ettől még néhány téren rosszul gondolkodik.Ha elolvasod a gyártási költséges bejegyzésemet akkor megtudod, hogy mi a helyzet a 4080-nal. Egyébként úgy látom, hogy te is csak a 7900 vs 4080-ra tudtál koncentrálni az írásomban holott az csak egy pici szelete, a bevezetője annak a témának amiről írtam. Ezt a bejegyzést megírhattam volna 3 évvel ezelőtt is amikor kijött az RX 5700, amit ha összehasonlítottunk volna az RTX 2070-nel akkor kb. ugyanez lett volna a konklúzió.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Bittorrent topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Eléggé lekorlátozza az NVLink Fusiont az NVIDIA
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Viccrovat
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest