- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- DIGI Mobil
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
Pedig valamit tudhatott azert a G4. Kis hatterinfo: az ocsem Samsung fan, en is komalom a markat. Nalunk a Galaxy Note feler a himnusszal. Nos, anno neki az S6 (ami egy baromi jo telo a kicsi akku ellenere) helyett a G4-et ajanlottam. Egyszeri bootloop (munkaeszloz, nem fer bele, de ha nem lett volna, akkor sem), javasoltam adja el a francba. Azota volt neki Note 5, majd 7, most S8, megis mar masodjara hallottam tole, hogy a G4 azert nem volt rossz. Ha valami, ez nagy szo. A kameraja jo volt, de kijelzoben szerintem gyenge volt.
Batai15, hm. Ez igen, nem gondoltam volna a Waytech-tol.
[ Szerkesztve ]
-
janeszgol
félisten
"Esetleg a full refund nagyon spéci esetekben (Samu Note), de itt szó sem volt arról, hogy a készülékekkel egyébként gond lenne."
Hogy te milyen elnezo vagy. Tehat a Samsung jo hogy refundolt, igaz valodi kiegett keszuleket nem lattunk, meg zavaros is volt az egesz, de az a nehany millio alaplapos cucc elnezheto, azert nem volt szukseges a visszahivas.
-
janeszgol
félisten
Emlékszem anno micsoda találgatások voltak a G4-nél, hogy vajon melyik dátummal gyártottak a bajosak és szerviz után előjön-e a hiba. (Utóbb kiderült, hogy elő jöhetett bizony.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest