Új hozzászólás Aktív témák
-
#hpq
aktív tag
válasz
stemplar07 #53 üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Annyit találtam az órával kapcsolatban fitbit fórumon, hogy a telefonom (Samsung J3) nincs rajta a kompatibilitási listán és ezért az összes feautre használata nem garantált. Mondjuk egy ideig működtek ezek a funkciók, viszont az órát nem tudom konkrétan össze párosítani amikor rá kattintok a bluetoot eszközöknél.Minden alkalmazás működését vissza állítottam alap méretezettre, újra raktam a fitbit appot és a bluetooth beállításokat is vissza állítottam. Végső esetben lehet marad a telefon factory is.
Annyit esetleg kérdezhetek, hogyan kell hardresetelni teljesen az órát? Újra indítást megtaláltam a töltőt rá kell csatlakoztatni és 3x-or megnyomni a töltő kábelen lévő gombot de, szerintem ez nem a factory.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb topik, de láttam, hogy használtok ilyen eszközt és hátha tudjátok a választ. Az lenne a problémám, hogy van egy Fitbit Alta HR eszközöm amit androiddal szinkronizálnék. Feltelepítettem az alkalmazását be is sikerült állítani minden oké. Viszont a szinkronizálás nem az igazi, elég sok idő amíg megtalálják egymást, a másik pedig, hogy a hívás vagy üzenet értesítőket nem küldi át az órára. A telefonomon kell valamit beállítani vagy a fitbit alkalmazáson belül?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- újszerű Apple Watch Series 9 GPS 45mm éjfekete alumíniumtok fekete sportszíjjal 2 év garanica Apple
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest