Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
#hpq
aktív tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Annyit találtam az órával kapcsolatban fitbit fórumon, hogy a telefonom (Samsung J3) nincs rajta a kompatibilitási listán és ezért az összes feautre használata nem garantált. Mondjuk egy ideig működtek ezek a funkciók, viszont az órát nem tudom konkrétan össze párosítani amikor rá kattintok a bluetoot eszközöknél.Minden alkalmazás működését vissza állítottam alap méretezettre, újra raktam a fitbit appot és a bluetooth beállításokat is vissza állítottam. Végső esetben lehet marad a telefon factory is.
Annyit esetleg kérdezhetek, hogyan kell hardresetelni teljesen az órát? Újra indítást megtaláltam a töltőt rá kell csatlakoztatni és 3x-or megnyomni a töltő kábelen lévő gombot de, szerintem ez nem a factory.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb topik, de láttam, hogy használtok ilyen eszközt és hátha tudjátok a választ. Az lenne a problémám, hogy van egy Fitbit Alta HR eszközöm amit androiddal szinkronizálnék. Feltelepítettem az alkalmazását be is sikerült állítani minden oké. Viszont a szinkronizálás nem az igazi, elég sok idő amíg megtalálják egymást, a másik pedig, hogy a hívás vagy üzenet értesítőket nem küldi át az órára. A telefonomon kell valamit beállítani vagy a fitbit alkalmazáson belül?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple garancia
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple Watch Ultra 2 49mm 93% akku 1év garancia
- Samsung galaxy watch 7 44mm (ezüst) + 1.5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 64GB White-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4604, 100% AKKSI
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest