Hirdetés
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
#hpq
aktív tag
válasz
stemplar07
üzenetére
Nagyon köszönöm a választ!
Annyit találtam az órával kapcsolatban fitbit fórumon, hogy a telefonom (Samsung J3) nincs rajta a kompatibilitási listán és ezért az összes feautre használata nem garantált. Mondjuk egy ideig működtek ezek a funkciók, viszont az órát nem tudom konkrétan össze párosítani amikor rá kattintok a bluetoot eszközöknél.Minden alkalmazás működését vissza állítottam alap méretezettre, újra raktam a fitbit appot és a bluetooth beállításokat is vissza állítottam. Végső esetben lehet marad a telefon factory is.
Annyit esetleg kérdezhetek, hogyan kell hardresetelni teljesen az órát? Újra indítást megtaláltam a töltőt rá kell csatlakoztatni és 3x-or megnyomni a töltő kábelen lévő gombot de, szerintem ez nem a factory.
-
#hpq
aktív tag
Sziasztok!
Nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb topik, de láttam, hogy használtok ilyen eszközt és hátha tudjátok a választ. Az lenne a problémám, hogy van egy Fitbit Alta HR eszközöm amit androiddal szinkronizálnék. Feltelepítettem az alkalmazását be is sikerült állítani minden oké. Viszont a szinkronizálás nem az igazi, elég sok idő amíg megtalálják egymást, a másik pedig, hogy a hívás vagy üzenet értesítőket nem küldi át az órára. A telefonomon kell valamit beállítani vagy a fitbit alkalmazáson belül?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Programozás topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Horgász topik
- Építő/felújító topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Watch6 Classic 47mm LTE, Újszerű, 1 Év Garanciaval
- Apple Watch Ultra 3 Natur Titaniun
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- Apple Watch 10 42mm cellular (LTE) 3 hónap gyári Apple garancia! 100% akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime X570 R7 5700 64GB DDR4 1TB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Bontott Bosch Smart Home Intelligens radiátor termosztát II / 12 hó jótállás
- AKCIÓ!!! KÉK! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - KÉK!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4495, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest