- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
jedis
senior tag
válasz
VaniliásRönk #25 üzenetére
Jahhh értem
. Mondjuk hirtelen felindulásból volt a visszalabda
! Amúgy nekem is volt Intelem, nem is 1
-Intel P1 133MHz + 16MB EDO + S3Trio 2MB / 1996
-Intel P1 133MHz + 16MB EDO + S3Trio 2MB + Diamond Woodoo 3D 4MB / 1997
-Intel P2 Celeron 300MHz ( 450MHz ) ( mendocino ) + 32MB SD + Intel740 4MB + Diamond Woodoo 3D 4MB / 1998
stb. stb. stb. -
stratova
veterán
válasz
atti_2010 #27 üzenetére
Most lemaradtam, mit is ad drágán AMD?
(hmm ja de tudom, az OEM gyártók adják fajlagosan drágábban az AMD-s gépeket)
Max. a kicsi FX-ek nem érik meg az árukat, de csak mert piszok olcsón megy a Phenom II 965. De ha valaki olcsón akarja megúszni vehet most egy normális árú és tudású AM3+ (pl. Asrockt 970 Extreme 4) lapot bele Phenom II 965-öt ami kb. HD 7870-ig egészen jó (A10 inkább 7850 szvsz). Aztán ha elavult és még nincsenek az egekben a DDR3 RAM árak leváltja egy FX 8350-re és az akkori felső középkategóriás VGA-ra.
Van már teszt FX4300 és FX6300-ról utóbbi egészen vicces darab, hol Phenom II X4 945-980 között szerepel, hol i5-2400 nyakára mászik.
Melóra meg többet eszik, de ár teljesítményben jobb (render, videóvágás). -
jedis
senior tag
Jahhh, és egy 3770K 80 rongy, egy FX-8350 meg 47 rongy, ha már előbb szóba jött a ár/érték
-
jedis
senior tag
válasz
VaniliásRönk #14 üzenetére
Mondja az, akinek sohasem volt AMD-je
Ennyit a arról, hogy professzionális felhasználásra Nvidia+Intel
. A konfigban, egy AMD HD7970-es volt
Ahhoz meg nem kell ész, hogy az ember megvegye mindenből a legdrágábbat, és összerakjon belőle egy full gépet. Ellenben ahhoz bizony kell, ész és tapasztalat is, hogy a legjobb ár/érték arányú cuccot össze tudja rakni minden árszinten. Ne mondja nekem azt senki, hogy egy 300 ezres Intel+NVidia cucc kétszer gyorsabb ( mindenben ), mint egy 150 ezres AMD+ATI. Én meg azt mondom, hogy 30 ezres határig 100% AMD a nyerő, mivel onnantól kezdődnek a Core I3-5-7 procik. De 50 ezerig is meggondolandó, mert az új FX széria nem sikerült rosszul ( lásd link feljebb ). Amúgy meg a régi kifutó Phenom széria, most nagyon jó-árasítva van. Egy X4 965BE 22ropi !!!! Ami a pc felhasználók 95%-ának bőven elég. A maradék 5% meg vegyen Intelt, veled együtt
-
vinibali
őstag
szerintem ez inkább Temash alapú lesz
-
stratova
veterán
Ez a szlogen egyébként a FirePro A300/320-szal van illusztrálva, amelyeket piacra is dobnak. De arra én is kíváncsi leszek, mi az amit ebben professzionális szinten kilehet aknázni. Nyilván itt legfeljebb driver + terméktámogatás, amiben egy mezei Z60-tól eltér.
-
Srodney
senior tag
a nagy dolgok kis csomagban érkeznek?...hmm...a szlogen elmond mindent hogyan tervezne az amd...de voltak már nagyobb tervek is áthúzva...mindenesetre érdekes
-
törölt tag
Fából vaskarika/parasztvakítás..
Nádból sem építünk felhőkarcolót, boszorkányból sem hidat, még ha annyit nyom is, mint a kacsa.. Ez csak valami hóbort, elmúlik majd, mint amikor gyíkká változtak..
-
Szafter
tag
Szerintem nagy kaszálások lesznek az AMD-nél.
-
atti_2010
nagyúr
Úgy néz ki hogy az AMD egy új fejezetet szeretne nyitni a tabletek világában ami merész elképzelés de ha bejön nagyot lehet vele kaszálni és mindenük megvan ami ehhez kell.
-
FatalEror
addikt
Hát ha jönnek is biztos nem lesznek olcsó darabok,de egy cég esetén nem biztos,hogy az ár lesz a szempont!
-
stratova
veterán
Ha HD 3000-ből is készült professzionális P3000, akkor ennek sincs kevesebb értelme
HD 6250-nel "felhasználói élmény" lesz majd dolgozni egy tabletenDe érdemes fenntartásokkal kezelni a hírt:
Gyakorlatilag egy FirePro APU-s tablet tökéletesen kivitelezhető akár még idén, ami nyilván a pletykáknak kiváló táptalajt biztosít, ugyanakkor érdemes azt mérlegelni, hogy van-e ennek piaca. -
Angel1981
veterán
"professzionális tablet" - ez szerintem oximoron.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Új - Macbook Pro 13" M1 - 2020, 16GB RAM, 1 TERA, touchbar - Apple garancia (106)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia (56)
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 512GB, touchbar - garancia (63)
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest