- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
"Engem pl. az új MSN az őrületbe kerget a sok csilli-villivel, ami miatt baromi nagy és lassú a 7-hez képest, viszont rá vagyok kényszerítve, hogy ezt a szart használjam és nem vagyok boldog. Szimplán erről van szó."
Nem vagy rákényszerítve. Új MSN uninstall, régi feltelepít. Én pl. a 2009-est használom, mert az új szerintem is fos.
-
tibz03
őstag
Kicsit ellentmondásos, amit írtál, nem gondolod? "mikor ilyen ff-ie-chrome-opera hír jön, egyből az lesz, hogy ez a legjobb az a legjobb", utána meg elkezded fikázni az FF-t meg hájpolni az IE-t.
Ez a verziószámos dolog egy röhej. A Chrome-os verziószám-hülyeség miatt lépnie kellett a Mozillának, mert a sok birka user azt hiszi, hogy a verziószámok gyors növekedése milyen jó nekik (holott teljesen irreleváns dolog), ezért sokan átnyergeltek a Chrome-ra. Aztán meg - gondolom - rájöttek a Mozillánál, hogy pár év múlva hülyén fog kinézni a "Megjelent a Firefox 42" felirat, ezért most megint kitalálnak valami másik hülyeséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Maximum 320 Hz-et képes magából kipréselni a Philips dual mode-os monitora
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- TCL LCD és LED TV-k
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Autós topik
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest