Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Hali, Leírom nekem mi a tapasztalatom, hátha jól jön vkinek
Volt vagy 4 féle ilyen cuccom, egy a lényeg, a masina ami használni fogja, a GPU támogassa a DXVA üzemmódot. Ha ez megvan a legrongyabb Celeron is ki fogja hajtani.
A driver egyértelmű a honlapról a legfrissebbet leszeded, aki csak TVzni akar, tehát nem felvenni, stb annak a legjobb a Mirrilis Splar light freeware TV cucc.Aki rögzíteni akar, annak a SmartDVBt ajánlom, kicsit macerás a filtereket belőni, de ha megvan akkor hasít.
DirectXet persze fel kell tenni, ez alap + FFDshow, vagy AC3 filter, esetleg a Divx codec packnak van jó kis AAC dekódere, moonlight akármi most nem ugrik be.Én 5 ilyen kis szart vettem ezért 6$ eset dbja, nekem a szürke pendrive alakú jött be a legjobban.
Hiába a fos botantenna, a szoba közepén jól pozicionálva rommál alázta eddig az összes settopbot, ami nálam megfordult (Alcorok,3 féle Wayteq)Sok sikert aki molyol vele!
Engem is mindenki anno azzal nyagatott hogy a fizetősök, de könyörgöm ilyen zéró műsorokért, és 3 éves semmirevaló filmekért pénzt kiadni vicc. Ami friss kell jó, netről leszeded annyi. TVért fizetni nonszensz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Formula-1
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Acer notebook topic
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged