- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor 400 Pro - gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kernel
nagyúr
Ebben nincs infravevő, csak a helye. A kép alján látható három lyuk, az infravevő három lábának beforrasztásához (táp, test, kimenet):
De felesleges is távszabályzósat venni szerintem, ami úgyis csak a mellékelt Total Media programot vezérelné, és az Interneten még senki nem tudta másra felhasználni, vagy én nem láttam még ilyen ilyet, külföldi oldalakon sem. Asztali gépnél a vevő elhelyezése is problémás lehet, hogy az infrát érzékelje.
Attól még én használok távszabályzót is (illetve annak taníthatóba másolt parancsait), ami HID-kompatibilis, önálló USB vevője van, igény szerint konfigurálható. Továbbá manapság, a rádiós egerek és billentyűzetek korában, azok is könnyen elmozdíthatók.
-
azbest
félisten
Itt láthatod őket szétszedve [link]. Az a fekete, három lábú alkatrész az infra vevő.
Alapvetően csak a hozzá adott programmal működik a távirányító (ha nem cserélték össze a melléklet cédét másik változatéval), de aki elég kitartó az talán be tudja konfigurálni lirc-cel is. De ne kérdezzétek hogyan kell, mert nem tudom
Az eredeti írásban szereplő tunernek lehet, hogy tényleg nincsen infra vevője. Úgy láttam ezek a kérdések most a vaterás linkekre vonatkoztak.
-
attilav2
őstag
A smartdvb egy kalap sz*r.
Nem lehet frekvenciát megadni, illetve nem triviális hol kell, a blind scan résznél meg lehet de a QAM értéket ott sem lehet beírni. Kiválasztottam a DVB-C tuneremet, ez is elég körülményes, beírtam a digi egyik frekijét, a symbol rate-et, és ha scannelni akarok akkor crashel a program, már régebben is próbáltam de akkor is rossz tapasztalatom volt vele, próbáltam progdvb-t is azzal sem voltam megelégedve, és annak a kezelése sem egyszerű és gyors ami a frekvenciák beírását illeti. Legjobban a dvbviewer vált be, én ezt ajánlom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nintendo Switch
- Kutya topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Dji Mavic Pro fly more combo
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4070 Ti OC 12GB GDDR6X 192bit Videokártya
- RX570-es, RX580-as és RX5500XT eladó videó-kártyák - Garancia
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged