Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
masholnap #117 üzenetére
Nemtom, mondom, én külön sávot csináltam a helyi frekire a DVB.set file-ban, akkor kezdett el működni. De havernál így sem ment (igaz, ott térerő sem volt), és most perpill. nálam sem nagyon akar.
Drivrer is lehet ám, nagyon kókányak a windózos driverei, meg a hozzá adott progi, Linuxon megfelelő kernellel pöcc-röff ment.
Ja, a tünet most ugyanaz a totálmédijával. Térerő van, csatornák nem vannak. -
-
-
Kasya
nagyúr
válasz
masholnap #94 üzenetére
Ha mas sem tud mit ajanlani, hogy jobban gyere ki, ne rendelj ujat...elkuldom neked az enyemet a kulonbozeti aron, ha gondolod. PU-ben majd megbeszelhetjuk, ha erdekel.
ebay.co.uk. Bar alapvetoen egy kulonallo weboldal, de en onnan rendeltem. A sok hirdetest feladok altalaban mindegyiken fent vannak.
-
Kasya
nagyúr
válasz
masholnap #92 üzenetére
"In the unlikely event that your product is faulty in anyway, you must contact us ASAP and then return it within 7 Days of receipt. The postage and packaging fee will NOT be refunded.
We will not be responsible for the delivery or insurance charges incurred in returning item back to us. If you return an item purchased from us, it must be back in Factory Condition. This includes packaging, inserts, manuals etc. Please allow up to 5 Working Days for us to process your returned item."Ezt irta a vasarlas elotti tudnivalonak. Tehat a postakoltseget nem allna sehogyse. Ha 4 $ kompenzaciot kapsz, kb ott vagy, mintha visszakuldened es varnal ujra. Csakhogy, nekem eddig olyan tapasztalatom volt, ha vissza is kuldod es nincs hozza track id, a fogado fel lefogja tagadni...
Ez esetben inkabb a kompenzaciot valasztanam. -
masholnap
senior tag
válasz
masholnap #91 üzenetére
na azt írták vissza, hogy állítólag minden darabot tesztelnek, és valószínűleg a postázás alatt mehetett tönkre, és felajánlanak 4$ kompenzációt, és a postaköltséget megtartanák. hát nem is tudom, ilyen kompakt dolog nem nagyon megy tönkre egy ennyire agyoncsomagolt cuccban, márpedig totál halott, nem hibásan működik, hanem egy elektronikai hulladék konkrétan ebben a formában.
szerintetek mit válaszoljak? nagy tapasztalatom még nincs az ilyen külföldi dolgokkal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Quadro FX 570 eladó
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged