Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jander
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Pontos időpont nincs még, csak első negyedév vége felé -> tavasz elejére szerintem kint lesz.
De akkor már jön az Old Republic én most arra raktam a következő voksom a Bioware miatt.
-
Jander
senior tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Sajnos jó szívvel senkinek sem tudok ajánlani, semmit sem javítottak a bétában, még azok sem változtak amiket megígértek, vagy csak alig.
Pl. 8 quest lehet nálad összesen ami már alapból nevetséges, de mivel ezek nem rendes megszokott questek, hanem úgy néz ki mindegyik, hogy menj ki és ölj meg 5db mókust, semmi kerettörténet vagy más fajta gyűjtögetés semmi! És egyenként tartanak kb. 2-5 percig megcsinálni. Csapattal nem érdemes menni, mert akkor fél percig sem tartanak ezek. Namost ez addig nem lenne gond ha tudnád cserélgetni őket, de nem! 48 órát kellett várni a bétában, hogy miután felvetted őket le tudd cserélni másikra. Persze hatalmas hőbörgés ment, hogy minek az idő limit, így sincs mit csinálni a játékban... erre levitték 36 órára
na kösz! Konkrétan grind-on kívül nincs mit csinálnod. A csapatjáték bugos, alig van pár eltérő ellenfél lvl 20-ig szinte ugyanolyan (kinézetű és szintű) mókusokat ölsz (utána nem tudom de gondolom nem változik ez a módszer). Siralmas...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Közvetve bedarálja az AI a Switch 2 tárhelyét
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Mélynyomó? Nem, kompakt Chieftec ház!
- Mobil flották
- Jövedelem
- Gaming notebook topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1185G7 32 GB RAM Iris Xe 4k kijelző törésgarancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Eladó Denon 4400h
- Bontatlan, Sony PS5 PRO Pro 2TB, lemez mentes verzió, 3 év teljes körű garanciával.
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
na kösz! Konkrétan grind-on kívül nincs mit csinálnod. A csapatjáték bugos, alig van pár eltérő ellenfél lvl 20-ig szinte ugyanolyan (kinézetű és szintű) mókusokat ölsz (utána nem tudom de gondolom nem változik ez a módszer). Siralmas...