- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egy ponton visszaléphet a Z Fold8
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Android szakmai topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
icsigo123 #5169 üzenetére
leporoltam kicsit a fegyvertáramat és kipróbáltam a kedvedért néhány maxra tunningolt de már nem használt darabot
hát nagy csalódás volt
mindegyik nagyon gyenge, a scorpion még elmegy, a többi SMG eléggé kukázható,
Az AR kínálat is siralmas: M4-es, AK egy rossz vicc
annyi töltényt küldök bele egy sima Scientifistbe, hogy végre kifeküdjön, hogy színesfém bányát lehet nyitni a teteme felett..
de pl. Dual uzival is annyit ér mintha chemotoxal fújnám a zombikat, simán van hogy vissza ütnek amiközben megtöltöm a fejüket fémmelel lehet persze lenni mindegyikkel, meg túl lehet élni, de méltatlanul gyengék
persze lehet hogy nálad még jobbak, én 49-es vagyok és hard-on nyomom a meccseket
ilyenkor már az mk10 is kevés tud lennia rocket launch meg időközben megint a régi lett, kb. olyan minhta lenne egy fegyvered amiben van 4 újratöltődő frag granade, szóval jó tud lenni, de azért nem olyan effektív mint az én kedvencem:
egy ideje már a Winchester / M1 Garand párost használom
mindegyik jó kis megbízható, sok töltényes, pontos,
ha egy lövés betalál akkor a zombi már biztos nem fog a pofádba marni
nincs hosszas utántöltés mint sok shotgunnal, és ezek még távolra is nagyon jókha pénzt akarsz költeni akkor a wild west pack még jó lehet, de annak az a hátránya, hogy annyira jó az a két fegyver ami benne van, hogy legyengíti a többi fegyveredet (a játék érzékeli hogy jéé megy ez az zombi gyilkolás neked könnyen és nehezíti a játékot), szóval azért nem ajánlanám
más kérdés?
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
icsigo123 #5169 üzenetére
a rocket launch jó másodlagos fegyver volt anno, legutóbb legyengítették a hülye készítők
most nem tudom milyen, mindjárt kipróbálom
de az semmiképpen sem elsődleges fegyver hiszen csak 4 rakéta van a tárban, az csak arra jó hogy ha összegyüjtesz egy tömegnyi zombit egy boomra elintézi őket
akár 8-at 10-et egy lövésre
én anno Scorpionnal felváltva használtam, mert azt találtam a legjobb géppisztolynaka blogomra kattintva egyébként olvashatsz fegyverekről, ha már nem is túl up-to-date
de egy-két szar fegyvert el tudsz kerülni velemindenkinek más a kedvenc elsődleges fegyvere, de ha neked van egy kedvenc fegyver kategóriád akkor tudunk segíteni hogy abban a kategóriában melyik a legjobb fegyver
csak írd meg melyik kategória érdekel -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
icsigo123 #5165 üzenetére
igen, egy kis nosztalgia
én azt csináltam anno, egy max két fegyvert felküldtem a számomra elérhető maxra (ami még épp használható), az összes többit hagytam aszalódni alsó szinten, csak techre nyomtam mindent, hiszen ha az eléri a maxot akkor sokkal több pénzt kapsz majd, ergo sokkal többet tudsz majd összespórolni
de ha lehet még egy tippem találj magadnak egy jobb fegyvert, dual uzi vicces cucc, de azért van nála egy két erősebb darab
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz
icsigo123 #5119 üzenetére
goldot tényleg csak boosterekre érdemes költeni
vagy ha nagyon hardcore nyomod akkor second chance-re
esetleg arra hogy az utolsó hiányzó blueprint darabot megvedd, és akkor egy nagyobb szintről kezdhető a fegyver fejlesztés
a játék automatát nem ajánlom, az csak nyeli a pénzt -
válasz
icsigo123 #5122 üzenetére
Többször is elolvastam ezt a hozzászólást és mindig csak pislogok a végén és halvány fingom sincs, hogy mit szeretnél megtudni.
Gold-ot amúgy pluszban még el játékgépezhetsz meg akár a rejtekhelyedet szépítheted különféle látvány célú berendezésekkel.
Ezeknek természetesen nem sok értelme van, booster-ekre több értelme van őket szórni, fegyverek elkészülésével meg inkább türelmesnek lenni, úgyis elunod az egész játékot egy idő után, minek azt siettetni.
-
golyós
addikt
válasz
icsigo123 #5119 üzenetére
Goldot boosterre érdemes szerintem illetve ha nincs türelmed kivárni amíg leesik az utolsó blueprint valamelyik fegyverre mert már nagyon használnád, illetve ha már a fegyverkovács éppen gyártja és nem akarsz még pl 2 órát várni amíg elkészül vele.
Money bosster akkor tuti amikor éppen szintet lépnél mert azt is duplázza.Nekünk akik régóta játszanak egyszerűbb mert vettünk örök pénz duplázót,( de minek, felvet a pénz csak nincs mire költeni) úgy tudom, hogy a frissítésekkel ez megszűnt.
-
válasz
icsigo123 #2107 üzenetére
Nincs más út, mint hogy játszol és nyírod kifele a spec zombikat, amik ha úgy van, akkor dobják őket neked alkalom adtán.
Korábban volt róla szó, hogy mintha a Seek and Destroy missziókban gyakoribb lenne erre az esély és mintha én is így vettem volna észre, de lehet csak pont úgy jött ki nálam. -
golyós
addikt
válasz
icsigo123 #2021 üzenetére
Én már látlak a régivel.
Ithaca+rocket chicken a kedvenc.
Blueprintből is megvan már több mint a fele.
Miből van meg az összes blueprint?
Hányas szinten vannak az embereid?
Állandó money boostert vettél már vagy tervezed-e a vásárlását?Dr.Anonymus: Mi lehet az az 1 blueprint amivel neked több van? 158 van nekem, neked meg 159.Ahogy elnézem másnál is előfordul.
-
golyós
addikt
válasz
icsigo123 #2014 üzenetére
Felvettelek barát listára, igazolj vissza, hogy lássam a statisztikád.
A fegyverek és kiegészítők fontosak.
Nekem az Enginernél minden megvan Mk9-en.
Én rendszeresen váltogatom, hogy mit viszek magammal.
Példa: Sentinel küldetésre mindig berakok Sentry gunt mert ha az a fajta küldetés jön amikor az átjárót kell őrizni akkor lerakok kettőt és dolgoznak helyettem.Néha körbeszaladok begyüjteni a pénzt és ennyi.Azonban van egy fontos részlet: másfél percig müködik utána felrobbannak tehát rögtön az elején nem érdemes lerakni mert a végjátékra pont egyedül maradsz.Tehát az egyiket vagy később rakod vagy vársz és késöbb rakod le őket.Ahogy neked jobb.
Itt egyébként beválik még a Sentry chicken is de ezekről nem árt tudni, hogy követnek tehát ha elmászkálsz akkor beszaladnak a zombik.Ilyenekre gondoltál?
-
gergom91
tag
válasz
icsigo123 #2008 üzenetére
A legjobb farm, ha aktiválsz egy money boostert (15gold maximum) és sorra csinálod a defend/assault esetleg sentinel küldetéseket, mert több pénz jön így mintha benn maradnál és hosszú percekig irtanád a zombikat.
Amúgy a booster nélkül is a sok küldetés gyorsan a legjobb farm, de ha van rá 15g, akkor miért ne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- HP OMEN MAX 16T-AH000 - Ultra 9 275HX, 32GB, 1TB SSD, NVIDIA RTX 5090
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest