- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9 SE - csúcsimitátor
- Már a héten bejelentheti az Apple az új iPhone SE-t, állítja a Bloomberg
- Mobil flották
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagyot mentek a Xiaomi tabletek 2024-ben
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attix70
aktív tag
Sziasztok !
Nem lehet, hogy inkább piacot venne a Lenovo a BlackBerry-vel ?
A BlackBerry-nek Európában van jól kiépített szerviz hálózata ami tudtommal még nincs a Lenovonak (telefon téren), így egyből tudna jönni Európába.
Én örülnék ha megtörténne a vásárlás.
Üdv, AttiPróbáljuk meg a mondatokat NAGYbetűvel kezdeni
-
Воланд
titán
"Nagy mertekben a Canadai allam tulajdona !!!"
mutasd, hol van itt a kanadai allam nagy mertekben?
"Nem volt veletlen a tavalyi tokeinjekcio sem"
az, amelyiket privat befektetoktol kalapoztak ossze es csak azert lett ennyi mert nem talaltak megfelelo vevot? valoban, az nem volt veletlen.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
törölt tag
válasz
malnabokor #83 üzenetére
Negyedéves jelentéseknek annyira nagy jelentősége még nincs, főleg olyan cégnél, aki nem szórja havonta a telefonokat. Ettől függetlenül én pozitívan állok hozzájuk, de majd elválik a "12 hónapos" összesítés után.
Így is szerintem még lesz néhány "áldozat" a mostani mobilos piacon az elkövetkezendő 1 - 2 évben, de majd meglátjuk... Még sok minden változhat, ráadásul egy-egy ötletnek, újdonságnak nagy jelentősége lehet a piacon. A szokások is változnak, majd elválik.
-
fgth
tag
Nagy mertekben a Canadai allam tulajdona !!!
Nem volt veletlen a tavalyi tokeinjekcio semSose fogjak eladni, itt csak rohognek rajta mikor elolvasom nekik ezeket a cikkeket.
Igazi Blkk ez az egeszinkabb azzal kellene foglalkozni,hogy sorba torik fel az apple icloudokat illetve a droid biztonsagi szintje lassan eleri a padloalati szintet.
Waterloo ... BlackBerry base White Passport
-
malnabokor
senior tag
-
ez a helyzet inkább a Saab eladásával vethetõ össze: abból is megtartottak minden nemzetbiztonsági szempontból fontosat a svédek (hadiipar...), csak a kocsik gyártása lett a kínaiaké. Ugyanígy a BB-t sem szívesen adnák el, mert az az öszes NATO tagállamnak komoly nemzetbiztonsági kockázatot jelentene.
Üdv, pengwin
-
Jól mondod!
Ők mondtak egy árat, ami elsőre igen jónak tünik a jelenlegi igen alul értékelt árhoz. (fénykorában 200 felett is volt.)
Csakhogy a cég ára nem egyenlő a felhasználók által gondolt értékkel.
Szép húzás, hogy próbálkoztak, de semmi több.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
törölt tag
Én nem tartom elképzelhetőnek, hogy el fogják adni. Előbb fogják megszüntetni.
Ráadásul egyéb üzleti tevékenységből lazán pótolják a mobilos ágazat "hiányosságát". Azon kívül látszik az is a cégnél, hogy sokkal óvatosabban gyártanak. A kifogyott készleteket alig tudják pótolni, mert mindig határértéken mozognak. Lásd Passport. Amire hiába találgatnak néhányan, ennyi időn belül még nem lehet veszteséget prognosztizálni. Főleg, hogy tudomásom szerint még mindig el vannak látva rendelésekkel, készlet meg kb. 0.
[ Szerkesztve ]
-
tjb007
nagyúr
Mondjuk a svédeké ? Csak a gyengén teljesítő személygépkocsi üzletágukat adták el a kínaiknak, a jól teljesítő kamion-, busz-, hajómotor-, és munkagépgyártás (meg amit még kihagytam) a Volvo csoport tulajdonában maradt.
Nemzetbiztonsági szempontból meg nem éppen egy kategóriába esik a Volvo Cars és a BlackBerry esetleges eladása. -
ArthurMiller
senior tag
Kizártnak tartom. Piacvezető biztonságtechnikai megoldásaik vannak a telekommunikáció területén. Vajon Obama, Merkel mit tartanak a kezükben
Stratégiai cég, soha nem fogják eladni a kínaiaknak.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nemzeti kincs egy fjord, vagy tájvédelmi körzet, esetleg nyersanyag lelőhelyek, épületek, ami nem pótolható, stb. Ez egy kereskedelmi termék, és jelenleg egyre inkább abba az irányba halad, hogy nem sok embernek kell. Akkor meg sokra megy vele a kanadai állam, kitehetik vitrinbe mutogatni.
pengwin: Oké, ez is jogos végülis, de mondjuk akkor beleszámolod az olyanokat, mint Java, Adobe Air, Flash alkalmazások? Vagy beleszámolod a webes alkalmazásokat?
-
Ha összeraknának végre egy jó T3-at, T10-et OS10-zel a Torch széria feltámasztására, akkor kb. azonnal cserélném a Droid 4-et...
(#44) sheratan & (#48) Probber
Pontosan erre gondoltam! A Linuxom szoftverellátottságába se számolom bele a Wine alatt futtatható windows-os programokat.(#52) vicze1
Na azon a dubla nnyiba kerülésen nem lepődök meg. Szerintem eleve az sokat dob az értékén, hogy önálló cég és nem egy még nagyobb vállalat tulajdona. Meg nagyon jó terjeszkedési-fejlődési poteciállal bírnak üzleti és kormány-szférákban. De ez csak egyéni vélemény.[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
macskea
őstag
válasz
Plazmacucci #19 üzenetére
+1
Katasztrófa, amit a Thinkpad szériával csináltak. Régen kétséget kizáróan azok voltak a legmasszivabb, legmegbízhatóbb notik, amiket meg most hoznak a céghez... jobb nem is egy lapon említeni őket a régiekkel. műanyag vacak az összes, gagyibbnál gagyibb megoldásokkal. Remélem soha semmi közük nem lesz a BB-hez, akkor inkább szántsák be az egész mobil üzletágukat, és maradjak meg a QNX-nél meg a flottakezelésnél.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
A Volvo is nagy svéd nemzeti kincs volt na bumm... Most kié is?
Szóval lehet a BB is nagy kanadai állami kincs... De kilóra minden eladó...
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
-
Jaj, istenem, már itt is!
Ez csak egy feltételezés. Ez nem tény! A kecsegtetőnek látszó felvásárlási ötletre lenne szava a részvényeseknek.
Inkább a kormány 2015-ös internetes adóriogatással foglalkozna a jónép! Az gond!
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
=Mentor=
őstag
A Blackberry lassan kimutathatatlan részesedéssel bír, szóval teljesen mindegy kié lesz már.... A kínaiak kezében talán van esély arra, hogy ne tűnjenek el végleg.
-
Piaci elemzők mindenhol
Ha adják, vigyék. Új készülékek jók, de lehet több tőke kell oda.
Szerintem /ha már mindenki spekulans/ a BB-vel egy ThinkPhone sorozatot hoznanak letre, komoly adatvedelmi protokollal.
Ugy lenne ertelme
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
vicze
félisten
Nem, a Lenovo 18milliárd körüli értékkel rendelkezik(38milliárd forgalom) ez majd nő 20 fölé a Motorola felvásárlás lezárulásával, tavaly a BB 13milliárdos értékkel rendelkezett(11milliárdos forgalom), ez nyilván idén már csökken talán 10 alá is. (értékek részvények nélkül)
Csak összehasonlításnak HP 105(112) Dell 47(56), szerintem kicsit túl nagynak gondolod a Lenovo-t.Motot úgy vették meg 2,91 milliárdért, hogy 650 millió kp. 750 millió részvényben és 1,5 milliárdot 3év alatt kp-ban. A BB legalább dupla ennyibe kerülne, ha nem többe és eléggé biztos vagyok hogy nincs meg a kp állományuk ehhez, főleg úgy hogy az 3évig az 1 milliárdosos éves(!) profit fele megy Google-höz.
Mint írtam nézz utána.
@littlelion21: Ennyire
: "The Chinese Academy of Sciences owns 36% of Legend Holdings"
[ Szerkesztve ]
-
wortz
tag
Vegye meg őket a Google és integrálják a BB Hub-ot az Andoridba. Mindent vinne.
-
vicze
félisten
Akkor néz egy kicsit utána mekkora is... Tavaly a BB és a Lenovo, azonos "mérettel" rendelkezett. A különbésg az, hogy a Lenovo 3-4x-es forgalmat generál és növekszik, a BB zsugorodik. Lenovonál alacsony a profithányad.
Ezért kellene nekik a BB hogy az üzleti szektorban gyakorlatilag egy 100%-os telejskörű szolgáltatást tudjanak nyújtani szervertől a mobilig és növelni a profithányadot. -
Vajon a BB ennyi idő után enged majd. És ha meg is vásárolja vajon menyire lesz másabb a koncepciója a jövőre tekintetve.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
marcox1987
csendes tag
Ez egy tegnapi cikk,úgy le vagytok maradva kedves mobilarena mint a borravaló. Ráadásul úgy tudom azóta már cáfoltak és kiderült hogy fake volt ez a hír.
meg Mr. Chen megmondta határozottan, pár hónapja: a BB nem eladó!
A BB továbbra sem elsődlegesen telefongyártó, az a másodlagos profil. Fő tevékenysége a szoftveres- és biztonságtechnikai megoldások. Az pedig elég jól termeli a pénzt. Eddig sem az eladott mobilokból maradt talpon.
Clevo W150HRM | Intel i7 | nVidia GT555M |FullHD non-glaer 95% ntsc color gamut led panel | 12GB Kingston | 128GB SSD| 500GB Samsung ■ BB Playbook 32GB ■ iPhone SE
-
vicze
félisten
He? Ericssonhoz semmi köze kínának. Moto-ból csak a mobil készülékgyártást vették meg (kb. a nevet), kb. 0 szabadalom. A hálózati eszközök meg az anyacégnél maradtak. Még a kábelmodem és settop üzletág is US kézben mradt.
BB-t meg eddig se engedte a kormány és ezután se fogja, csak ha ugyan úgy brand-ként viszik a mobilgyártást, se az OS se szolgáltatásokat nem fogják kínai kézre negedni.@pengwin: Kilóra nem tudja a Lenovo megvenni, csak részvényopciókkal nincs elég cashük hozzá, nem éppen egy Apple. Dupla annyiba kerülne a BB egészben, mint a Moto.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Aki egy kicsit is tisztában van az üzleti világgal, az tudja, hogy a vásárlási szándék és a vásárlás egymástól nagyon távol álló fogalom.
Sanszos, hogy a Lenovo nem a BB -vel fog előrébb jutni. Ettől függetlenül én szurkolok nekik (nem ennél a biznisznél), mert kedvelem a márkát, de ez a hír inkább bulvár. Sőt, szerintem a Sony -t és a HTC -t is megveszi.
Persze a hozzászólások egy része nagyon szórakoztató.
Egyébként az lesz majd az érdekes kérdés, hogy mennyire tudják pótolni a Passport készlethiányt, mert nagyon alulkalibrálták a mennyiséget a valós kereslethez képest. Az óvatos kezdés persze érthető.
-
Probber
őstag
válasz
#16820480 #44 üzenetére
Google szolgáltatások hiányában nem úgy működnek azok az alkalmazások ahogy azoknak kellene, mondjuk úgy "nem teljesek" és a futtatásuk sem problémamentes. Valószínűleg a BB saját piacterének mennyiségére gondolt.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Crafter32
őstag
Reméljük hiába kínálnak majd akár 1,5 annyi pénzt a részvényekért nem fogják hagyni. Főleg most, hogy sorbanállás van a Passportra. Most már csak felfelé ível a BlackBerry.
-
SkiDev
őstag
Nagyon jön a Lenovo, bár az sosem baj ilyen árak mellett. Lassan megkezdik a nagyok összegyűjteni a kicsiket és jó pár éven belül lesznek az óriásmultik "polcaikon" a felvásárolt kicsikkel
Siemens A40 \ Siemens C35 (BOCI Ver.) \ Siemens AF51 \ SE k310i \ Nokia 3110c \ SE k800i \ LG GT 500 \ SE Xperia X8 \ Sony Xperia SP \ LG G4 Brown Leather \ Huawei Mate 10 Pro \ Realme X2 Pro \ Samsung Galaxy S21 Ultra \ iPhone 16 Pro
-
axioma
veterán
Esetleg az arckepmegnevezos topikban nezz szet
Mas: sztem me'g mindig egy nagy ziccert hagy ki a BB: qwerty slider. Ami ma mar nincs, igeny meg lenne, es mar csak beloluk neznem ki, hogy megcsinaljak. De latvanyosan nem akarjak betomni ezt a lyukat, cserebe vallalhatatlan meretu (fogni nagy nezni kicsi) candybart csinalnak. Erthetetlen...
-
kbyte1024
veterán
Szarul gurul a szekér oké,de nem hiszem hogy lesz itt bármiféle felvásárlás.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
r00r1
aktív tag
válasz
Praetorianus #41 üzenetére
Mondjuk ha összevetsz egy régi T60-as Thinkpadet egy maival, elég szembetűnő minőségbeli eltéréseket tapasztalsz...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Plazmacucci #19 üzenetére
Szuperócska ThinkPad?
Ma is tanultunk...
-
r00r1
aktív tag
válasz
GergelyL22 #39 üzenetére
Csak nem az a trackballra hajazó dolog volt benne? Mert akkor már az sem most volt.
De igen, nekem a 8900-asban kb fél évente kellett cserélni a görgőt, és kb ennyi volt a karbantartás a telefonon. Azóta is működik, a privát előfizum abban van, minden másra meg a Z3 a céges kártyával. -
GergelyL22
újonc
Nekem is volt egy ideig BlackBerrym, kölcsönbe kaptam, mert az előző telefonom kártyafüggő volt, nem tudtam használni a Távol-Keleten. Hát emberek... használtatok még egy olyan utolsó kacatot, amilyen az volt? Három nap után nem volt Joystickja. Pár hét után már hangja sem volt. Ekkor azt mondtam, hogy vége van, a következő telefonom nem BB lesz. Főleg nem kártyafüggő, mert azért járogatok külföldre.
Remélem egy kicsit feltuningolják a minőségét a BB-nek!Nokia 3210-Sony Ericsson T100-Nokia 3230-Samsung Corby S3650-LENOVO S810T LTE 4G
-
culas25
tag
Van valami amit nem vásárolna fel??
-
margithid
veterán
válasz
daniel909 #30 üzenetére
Ez nem fanboyság, nekem is volt androidom, csúcskészülék is, wp is tetszik, 10 megjelenésével ki is próbálom, de a Q5-öt akkor se fogom eladni. Mérete és a rajta futó operációs rendszer stabilitása miatt.
Ja és a HUB egy olyan valami aminek jóságát addig nem is érti az ember amig ki nem próbálja, csakúgy mint a gesztusvezérlést is. -
Probber
őstag
Ugyan most vettem egy Alpha-t, de a fenti állításoddal én is totál egyetértek. Szerintem is a BB a ma piacon lévő legjobb rendszer, erről valóban nem is érdemes vitázni. Tényleg csak az alkalmazások mennyiségével van hátrányban.
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
válasz
daniel909 #30 üzenetére
Amikor ki lehet választani, hogy milyen módon kezelje a háttérbe küldött appokat és képes egy másik OS appjait is futtatni, akkor úgy gondolom nincs sok mindenről vitatkozni.
Amiben le vannak maradva, azok felületi dolgok és a 3rd party appok szűkös kínálata, ellenben a rendszer szerkezete nagyon masszív és korszerű. Multitasking képességekben igencsak a többi OS fölött áll.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
Volt már erről szó, akkor a kanadai állam jelezte, hogy azt az üzletet meg fogják akasztani.
Azóta ki tudja, mi változott... gondolom a részvényenként felajánlott $. vagy a Lenovo békénhagyja a felvásárlás után a BB-t, és üzleti ágazatként továbbüzemelteti.Mondjuk én nem hiszem, hogy a BB pont most adná el magát, amikor kezdenek jobb bőrbe kerülni. Ha tényleg ez lett volna a cél, akkor már kismilliószor megtehették volna.
[ Szerkesztve ]
Üdv, pengwin
-
r00r1
aktív tag
válasz
Fritz Teufel #12 üzenetére
LOL...
(#14) Nexus999: neked is, Te megmondóember/ marketing szaki/ piacelemző. A robotos szemüveget le kellene venni. A BB mindig saját oprendszerrel (mely jelenleg az egyik legfejlettebb) rendelkezett/ fog rendelkezni. Nekem is BB-m van, istenkirály (bár csak Z3), komolyan semmilyen androidos telóra nem cserélném el (pedig eddig csak az volt).
Azt kellene belátni, hogy a BB célszerszám, egy eszköz , nem pedig fingópárna/antutu/játékplatform. Mindennek megvan a helye, ezt kellene végre belátni, a BB nem fog mainstream lenni.
Végül a hírhez: remélem a kanadai kormány ezt is meg fogja vétózni, mint az előzőt...
[ Szerkesztve ]
-
daniel909
addikt
Szomorú...
Pedig maga az os nem is rossz annyira. Szvsz jobb mint egy wp.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Probber
őstag
Erre az üzletre én egy hangyányi esélyt sem látok.
A BlackBerry pénzügyileg igen szilárdan lábakon a áll.
Sőt, már a vezetés is kapott mojot Chen személyében."Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
tjb007
nagyúr
Tavaly is megtorpedózta a kormány, és ez most sem lesz másképp.
-
saelin
veterán
Most elképzeltem, hogy bb dizájnnal jön a következő lenovo telefon... fizikai billel. Nem tűnik rossznak, így fejben legalábbis.
"It is only with heart that one can see rightly; what is essential is invisible to the eye."
-
margithid
veterán
válasz
Fritz Teufel #17 üzenetére
Jelentem Q5öm van, és tökéletesen lehet egy kézben használni!
-
-
Fritz Teufel
addikt
Ráadásul ezekkel a készülék méretekkel őket is elriasztják. Egy menedzsernek lehet adni ilyen monstrumot, de flottakészüléknek alkalmatlan. Márpedig ők a flottavásárlásokból szeretnének megélni. Én is célközönség lennék, de max 67-68mm-nél szélesebb készülékkel nem lehet az üzemben, irodák között vagy autóból ki-be szállva telefonálni. A célközönséget jól választották meg, csak a készülékeket cseszték el. Legyen egy bengafon a fejesnek és mobilkészülékek flottába, az irodai droidoknak.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
kelly416
veterán
14 h.sz-re jut 9 egyedi avatar... nem is tudom, láttam-e még ilyent.
-
Nexus999
csendes tag
Nagyon telített a mobilpiac, és most a BlackBerry nem akar nyitni az újdonságok felé.
Azért mondom ezt mert ha nyitnának az Android felé, elképzelhető, hogy jobb lenne a piaci helyzetük.
Ehelyett saját operációs rendszert fejlesztenek, feleslegesen (nincs rá tartalom ami eladná) ott van ingyen a google-től.
Vállat filozófiája inkább az üzleti részt célozza meg (üzletemberek állítólag BlackBerry használnak, de nem ők alkotják a piac nagyobb részét), ebben tisztában vagyok.
-
Lecs@
addikt
Jövőre a Samsungot veszi meg
512 GB
-
Fritz Teufel
addikt
Valószínű, hogy a Lenovo belső infóhoz jutott. Valószínűleg a Passport és a Z3 nem nagyon kelendő. Várható volt, de szerintem a várakozásokat is valószínűleg alulmúlják. Márpedig ez probléma lehet a jövőt illetőleg. A Lenovo pedig képes olyan összeget kínálni, amire a befektetők rákiabálják azt, hogy 'elkelt!'. Manapság az üzlet CSAK a készpénzről szól, semmi más nem számít.
Asus ROG Strix G513IH; Apple iPhone 14 Pro Max, Apple iPhone 13, Apple Watch Ultra, PocketBook Touch HD 2
-
törölt tag
Valahol hibahatár alatt van a részesedésük, szerintem nem megy nekik olyan jól. Átmenetileg leépítésekkel ugye lehetett pénzt nyerni, de piac nélkül ez nem megy sokáig.
ViZion: A Motorolának csak a mobilos üzletágát adták el, a hálózatit nem, ahogy az Ericsson is ment tovább, és a Nokia is külön üzemelteti a hálózatos részleget.
[ Szerkesztve ]
-
De mindenki rinyált pár éve is, hogy minden hálózati eszközt már kína szállít... De ha hagyták a Motorolát, Ericssont és most a BB-t is veszni, akkor üljenek le a p*csába és kuss. Nem lett volna szabad hagyni szerintem.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Pearce
aktív tag
Hát, érdekes lenne, az biztos. A BlackBerry egyébként mennyire van a padlón? Megfontolnának egy felvásárlást? Meg nem úgy volt, hogy az üzleti szférában nyomulnak előre? Vagy az most nem megy nekik?
-
De ezt hagyják? Mindig hisztiznek, h jajj, mert mi van a kínai vasban, ki tudja milyen backdoor... erre hagynak veszni minden gyártót?
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Cyberpunk
félisten
Jól bevásárolnak.
Motorola, most meg a BB.
Hope was the right choice, and it always will be.
-
Quasi_modo
nagyúr
szép az a Z3
valami
-
SzőkeKapitán
tag
Jól mutat a Motorola mellett a "gyűjtményben".
-
Márko88
aktív tag
Az érdekes lesz.. tör előre a Lenovo
2017.05.25 Galaxy S8..nincsenek szavak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Internetes értesülések szerint a Lenovo a BlackBerry-re is ajánlatot tehet, méghozzá még ezen a héten.
- Xiaomi 12 Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco X7 Pro 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Z Flip 5
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest