- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Köszönöm a válaszod! Én tényleg csak arra használnám, két tablet tartó az első ülésekre, autós töltő és mehet a mese a gyerekeknek hátul. Eddig 10.1 colos tabletből full HD felbontásban 16:10-es vagy 16:9-es képaránnyal tényleg csak a Samsung Tab A 2016-os modell volt az egyedüli választás (ebben az árkategóriában természetesen). Arról tesztet olvastam, hogy a full hd-s bd-rip-eket viszi simán, válaszod szerint ennek is tudnia kell akkor. A samsung legfőbb hátránya filmnézésnél a hangszórók elrendezése. Ennél hol vannak? a két rövid oldalon?
-
A HDX7 rohadt jó tab, nekem is az van (anno ingyen kaptam az amazontól
). Természetesen friss lineage OS fut rajta... Lassan már csere érett, de nincs normális áron ilyen szintű tab (mármint ami tényleg gyorsabb mint ez 4GB+ ram stb.).
total90 Lehet én vagyok perverz de nem szeretem a gyári romokat telefonok, tabok és routerek esetén, mindig mindenre cfw-t rakok ha lehet sokkal jobb mint bármilyen gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest