- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Köszönöm a válaszod! Én tényleg csak arra használnám, két tablet tartó az első ülésekre, autós töltő és mehet a mese a gyerekeknek hátul. Eddig 10.1 colos tabletből full HD felbontásban 16:10-es vagy 16:9-es képaránnyal tényleg csak a Samsung Tab A 2016-os modell volt az egyedüli választás (ebben az árkategóriában természetesen). Arról tesztet olvastam, hogy a full hd-s bd-rip-eket viszi simán, válaszod szerint ennek is tudnia kell akkor. A samsung legfőbb hátránya filmnézésnél a hangszórók elrendezése. Ennél hol vannak? a két rövid oldalon?
-
A HDX7 rohadt jó tab, nekem is az van (anno ingyen kaptam az amazontól
). Természetesen friss lineage OS fut rajta... Lassan már csere érett, de nincs normális áron ilyen szintű tab (mármint ami tényleg gyorsabb mint ez 4GB+ ram stb.).
total90 Lehet én vagyok perverz de nem szeretem a gyári romokat telefonok, tabok és routerek esetén, mindig mindenre cfw-t rakok ha lehet sokkal jobb mint bármilyen gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Linux haladóknak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Google Pixel topik
- Elektromos autók - motorok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest