- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Köszönöm a válaszod! Én tényleg csak arra használnám, két tablet tartó az első ülésekre, autós töltő és mehet a mese a gyerekeknek hátul. Eddig 10.1 colos tabletből full HD felbontásban 16:10-es vagy 16:9-es képaránnyal tényleg csak a Samsung Tab A 2016-os modell volt az egyedüli választás (ebben az árkategóriában természetesen). Arról tesztet olvastam, hogy a full hd-s bd-rip-eket viszi simán, válaszod szerint ennek is tudnia kell akkor. A samsung legfőbb hátránya filmnézésnél a hangszórók elrendezése. Ennél hol vannak? a két rövid oldalon?
-
A HDX7 rohadt jó tab, nekem is az van (anno ingyen kaptam az amazontól
). Természetesen friss lineage OS fut rajta... Lassan már csere érett, de nincs normális áron ilyen szintű tab (mármint ami tényleg gyorsabb mint ez 4GB+ ram stb.).
total90 Lehet én vagyok perverz de nem szeretem a gyári romokat telefonok, tabok és routerek esetén, mindig mindenre cfw-t rakok ha lehet sokkal jobb mint bármilyen gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Eredeti játékok OFF topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest