- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Köszönöm a válaszod! Én tényleg csak arra használnám, két tablet tartó az első ülésekre, autós töltő és mehet a mese a gyerekeknek hátul. Eddig 10.1 colos tabletből full HD felbontásban 16:10-es vagy 16:9-es képaránnyal tényleg csak a Samsung Tab A 2016-os modell volt az egyedüli választás (ebben az árkategóriában természetesen). Arról tesztet olvastam, hogy a full hd-s bd-rip-eket viszi simán, válaszod szerint ennek is tudnia kell akkor. A samsung legfőbb hátránya filmnézésnél a hangszórók elrendezése. Ennél hol vannak? a két rövid oldalon?
-
A HDX7 rohadt jó tab, nekem is az van (anno ingyen kaptam az amazontól
). Természetesen friss lineage OS fut rajta... Lassan már csere érett, de nincs normális áron ilyen szintű tab (mármint ami tényleg gyorsabb mint ez 4GB+ ram stb.).
total90 Lehet én vagyok perverz de nem szeretem a gyári romokat telefonok, tabok és routerek esetén, mindig mindenre cfw-t rakok ha lehet sokkal jobb mint bármilyen gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- IPhone 13 Mini 128GB Bontatlan! ÚJ! Független! 12 hó jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest