- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Squirrel
őstag
Köszönöm a válaszod! Én tényleg csak arra használnám, két tablet tartó az első ülésekre, autós töltő és mehet a mese a gyerekeknek hátul. Eddig 10.1 colos tabletből full HD felbontásban 16:10-es vagy 16:9-es képaránnyal tényleg csak a Samsung Tab A 2016-os modell volt az egyedüli választás (ebben az árkategóriában természetesen). Arról tesztet olvastam, hogy a full hd-s bd-rip-eket viszi simán, válaszod szerint ennek is tudnia kell akkor. A samsung legfőbb hátránya filmnézésnél a hangszórók elrendezése. Ennél hol vannak? a két rövid oldalon?
-
A HDX7 rohadt jó tab, nekem is az van (anno ingyen kaptam az amazontól
). Természetesen friss lineage OS fut rajta... Lassan már csere érett, de nincs normális áron ilyen szintű tab (mármint ami tényleg gyorsabb mint ez 4GB+ ram stb.).
total90 Lehet én vagyok perverz de nem szeretem a gyári romokat telefonok, tabok és routerek esetén, mindig mindenre cfw-t rakok ha lehet sokkal jobb mint bármilyen gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest