- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
campino
csendes tag
Sziasztok! Én több telefont is adtam már el nekik és szerencsére eddig nem volt többek által leírt negatív tapasztalatom. Legutóbb egy Mi 10T Pro-t. Nem volt makulátlan, hátlapján tok alá jutott portól kisebb dörzsölődés és képernyőn is voltak apróbb karcok. Január 4-én indítottam az eladást használat apróbb nyomaival, normál eladással 62.400-at ajánlottak. Január 8-án futár elvitte, január 11-re bevizsgálták. Ők intenzívebb használat nyomaira minősítették és 58.400-ra módosították az ajánlatot. Elfogadtam, január 17-re elkelt, ma pedig utalták is az árát.
Hardveraprón vagy egyéb online piactéren szerintem nem tudtam volna ennyiért eladni és maradt egy tartalék töltőm is.
Úgy látszik van akinek a 24 hónap garancia megér annyit hogy 106 ezerért megvette, de az én szempontomból ez csak jó. -
ibruno26
újonc
Érdekes ez az állapot/árazás dolog náluk, eléggé azt érzem, hogy éppen milyen kedvük volt, amikor átnézték... Nekem a (leírásból ítélve nagyjából) ugyan ilyen állapotú 10T Pro 128 gb-t lehúzták, és még a hátlap ragasztó árát is levonták, így kaptam rá egy röhejes 30k ajánlatot, nem fogadtam el. Mikor visszakaptam, szét volt barbárolva, írtam nekik, hogy érdekes módon feladáskor még helyen volt a hátlap, persze tagadnak mindent, ők azt úgy kapták meg (gondolom a GLS futár unatkozott és bontotta le róla), majd sok kör hiszti és az után, hogy küldtem egy marék dátumozott, feladás előtti képet, azért nagyon jófej módon felajánlották, hogy a hátlap ragasztó árát akkor nem vonják le (biztosan azért ajánlják ezt fel, mert egyáltalán nem tettek semmi rosszat ). Aztán gondolom azt is eladták volna 100k-ért... Számomra sajnos semmivel nem jobb, mint a lehúzós szar anyacégük, pedig nagyon jó kezdeményezés lenne, ha nem ilyen nyomorult cégcsoportba tartozna.
-
novak966
újonc
Tud valaki ajánlani egy jobb "rejoy"-t? Ha van egyáltalán... Végigolvasva a kommenteket itt, nagyon elment a kedvem a cégtől, Tech2 Laci és Bog reklámja ellenére is.
Barátnőm innen rendelt Galaxy S23-at, aztán mikor ideért hogy USA régiós és nem EU-s.. amivel nem lenne nagy gond, de a termék adatlapon ezt valahogy nem láttam leírva. eléggé hunglish a UI, ha nem EU régiós. Odinnal meg nincs kedvem hekkelni EU romot. -
totron
addikt
válasz novak966 #303 üzenetére
Nem tudom hogy vagytok vele, de alapvetően kevés a bizodalmam ezekben az intézményesített használtértékesítőkben. Itt van rögtön a te példád, és ez még egy haloványabb fennforgás: ha már úgy is figyelni kell, mire szedik be a plusz sarcot? Kéz alól, jól körbe nézve ott és akkor látványosan olcsóbban ki lehet jönni. A "ki kell fogni" faktor meg megvan mindkét esetben, pedig pont az lenne a lényeg, hogy a pluszpénzért cserébe ne legyen.
-
novak966
újonc
Igen, és most is kb +20 ezret rádobva kapok új S23-t, gyári garanciával, plusz szervizek is fognak vele foglalkozni, ha van vele valami gebasz, nem úgy, mint ezzel a rejoy-os szürkeimportossal... Pedig jó koncepció lenne ez a használt mobil felújítás és resell.. persze ha transzparensen lenne a cég a telefonok állapotáról... Úgyhogy inkább kifizetemm azt a +20 ezret, és biztosabban alszok..
Most is megy a emailes vita rejoyyal, hogy párom telóján hunglish a UI.. Nekem kellett bebizonyítani, hogy márpedig tényleg USA régiós a kép egy IMEI checker oldalon. Kértem hogy cseréljék be a korrekt régiós készülékre, azóta hallgatnak(kedd óta nem kaptunk választ). Úgyhogy valszeg visszaküldjük.. ki tudja hogy esetleg majd letiltja magát a hálózatról, mert nem jó régióba használják, mert olvastam ilyeneket is már redditen.. szervizről nem is beszélve ha lesz esetleg valami baja.
Csatlakozok előttem szólókhoz. Inkább fizessetek kicsivel többet egy vadiújért, hivatalos partnertől. -
D@niel
addikt
Üdvözlet,
első beküldés - poco x3 pro, 6/128.
Hibátlan, karcmentes, fóliázott kijelzővel küldtem be.'21 áprilisa óta két ilyen telefont is használtam, jól ismerem a típust. Olvasva a hazai és nemzetközi fórumokat, nem találkoztam ilyen hibával.
Nem tudom kommentálni, jön vissza. Teljesen értelmezhetetlen.[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
Tomi8822
tag
Üdv , rejoy-on el tudok adni gyárilag független , de részletre vásárolt iPhone 13 ? Még két hónap van hátra, természetesen szándékomban áll tovább fizetni .
-
-
fausto
addikt
tHello,
Én most adok el egy Samsung S22-t. Elég korrekt ajánlatot kaptam. Alapvetően 88.000 Ft-ot írt ki az oldal, de valami promóció miatt rádobott +2000-et. Valamiért félbehagytam, el is felejtettem, majd két nap múlva kaptam egy email, benne egy promókóddal, hogy +6000 Ft-ot kapok érte. Szóval összesen 96.000 Ft-ot volt a 20 napos ajánlat. A telefon nem a legszebb, ezt jelöltem is: a képernyőn hajszálkarcok vannak, az oldala a szilikon tokban is szétkarcolódott. A működése hibátlan. Ennek megfelelően jelöltem mindent. Kíváncsi vagyok, hogy mennyire tartják magukat az előzetes ajánlathoz. Egyébként 1 hónapja volt szervizben és belül teljesen kicserélték, úgyhogy elvileg nem kéne, hogy belekössenek.
Ehhez a 20 naphoz mennyire tartják magukat? Van hogy előbb utalnak?
Egyébként nagyjából HA-n is ennyiért céloztam volna meg, de így azért kényelmesebb -
fausto
addikt
A végére értem, összességében tök pozitív volt a tapasztalatom. Az ajánlat is korrekt volt (lásd előző kommentem), a szállítás kicsit lassú, 1 hét alatt kapta meg a szerviz.
A végleges ajánlat 1 nap alatt megjött, tartották is, amit eredetileg írtam - hozzáteszem, korrekten jelöltem az állapotot, nem próbáltam a valóságot jelölni.
A 20 napos határidő holnap járt volna le, ma írtak, hogy elindították az utalást és a bank miatt 1-8 nap lehet, mire megkapom. Már majdnem rájuk írtam, hogy azért még 8 nap egy kicsit túlzás lenne, de nem sokkal később a számlámon is volt a pénz.
Azért ez így kényelmes volt, sajnos a FB marketplace a sok csaló miatt lassan élhetetlen, pedig ott van a legnagyobb elérés
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest