- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen GPS-t vegyek?
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shinjike87
aktív tag
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
Elvileg a DICE sokat harcolt azért, hogy készíthesse a folytatást, mert az EA fejesek azt mondták, ezért a profitért nem készítenek 2. részt. Olvass vissza, én nyomon követtem a Mirror's Edge-t, mert nekem nagyon bejött. Hogy így döntöttek, annak örülök. Talán az open-world miatt aggódom, nehogy fordítva süljön el...
-
Ne értsd félre, tetszett nekem is, de azért messze van az AAA kategóriától. Ott van benne a potenciál, és kellően újszerű volt, amikor megjelent (mondjuk még mindig az), de:
- változatosság szinte semmi (terek, ellenségek)
- az átvezetőkön nagyon látszik az alacsony büdzsé
- nagyon rövidSokkal több volt a játékban a potenciál, mint amit végül kihoztak belőle. Ezért mondom rá, hogy nem nagy volumenű. Ez nem egyenlő azzal, hogy a játék rossz vagy ilyesmi, szimplán szerintem afféle technikai demonstráció volt, ahol egy jó ötlet köré felhúztak egy egész játékot.
-
janeszgol
félisten
válasz
Dilikutya #13 üzenetére
Az eredeti mirror`s edge tobb eves.
Pontosan fogalmazva azert nem volt nagy volumenu, mert csak most jon a folytatasa. Mar reg ki kellett volna adni.No mindegy, nekem a kedvenc singleplayer jatekom. Nagyon keveset jatszom, de a Mirror`s Edge-et igyekszem minden evben ujra jatszani. Eddig sikerult, remelem ezutan is lesz minimum ennyi idom es kedvem!
-
Dilikutya
félisten
válasz
Shinjike87 #12 üzenetére
Ezért jön májusban a Mirror's Edge Catalyst.
-
De jó! Már várom is.
-
Norb€€€
aktív tag
HD textúrák, 1080p, és remélhetőleg 60FPS, szerintem ezzel ki is van pipálva a "remastered" rész. Végülis elég logikus húzás, azért csak 8 éve volt az előző, sokan nem is biztos, hogy hallottak róla.
-
Ha VR támogatást kapna, akkor lenne értelme, amúgy nem sok, az eredeti verzió máig jól néz ki, és annyira nem nagy volumenű játék, hogy mindenképpen jöjjön a jelenlegi generációra is.
-
celafat
tag
A hírből az derül ki, hogy esetleg megjelenik Ps4-re. Így a grafikai tuning a minimum, de szerintem sem lesz más változás.
-
KYZRR
őstag
Kíváncsi vagyok hogy mit értenek remaster alatt.
Grafikailag kimaxolva még ma is szép a játék
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged