- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
"meg az IE is blokkolja őket alapból."
Aláírás eladó.
Hopp, most ahogy nézegetem tényleg hülyeséget mondtam.
Amikor annó javascriptben ügyködtem, és IE-ben teszteltem akkor lenyitotta azt az idétlen sárga csíkot, hogy engedélyezzem a js-t. Emiatt emlékeztem így rá.
Bár akkor lehet h az csak lokálban lévő lapoknál voltTehát az oldalakat meg lehet nézni, működnek, maximum 1-2 menü, vagy adminfelület, vagy ilyesmi, ami nem működik.
Tehát már rég sz*r.
Kicsit sarkítottam. Fáccsés Like gombokat sem akarok, adultfriendfinder-es vagy most nyertél x milliót típusú beúszó kis szarokat sem és társait.
Hűha, fáccsés gomb.
A többi meg nem inkább adblock téma? -
julius666
addikt
A JS mondjuk tényleg necces, bár függ a böngészési szokásaitól is. Ha például megvannak a jól megszokott oldalai, amiket naponta böngészik és mondjuk gyakran guglizik akkor jól jön, hogy minden oldalon, ahol csak a találati eredmények érdeklik nem kap mellé animált egérmutatótól kezdve ugráló kiscicákat.
Aha, kár hogy animált egérmutatókat max gportálos oldalakon látsz, az ugráló kiscicákat (amellett hogy azokkal is jellemzően ott találkozol) meg flashben/animgifben csinálják.
Nálam block-external van.
Ez nem annyira agresszív, mint a NoScript, csak a felesleges scripteket blokkolja, mint Facebook, Twitter meg különböző analytics hülyeségek.Őőő... ez nem csak a külső js-ből indított pop-upokat blokkolja? Legalábbis nekem ez jön le a linkelt oldalon lévő leírásból...
Sokkal gyorsabb tőle az oldal és használható marad, mert ahol van a JS-nek létjogosultsága, ott meghagyja.
Aha, és gondolom egy komplett MI van belefoltozva az usrjs-be, hogy ezt így ki tudja találni
Amúgy: manapság már nem igazán az ilyen animált hányadékokra használják a js-t. 10 éve még lehet h így volt, de ma már nagyon nem így van. Olyan alapszintű elvárás, mint mondjuk a CSS támogatása. Teljesen értelmetlen blokkolni, max arra jó, hogy így minden rohadt oldalon lehet manuálisan engedélyezni a sciripteket. Tudom, használtam FF-en noscriptet, és sokkal többet árt mint használ.
Az, h csomó mindenre flash-t használnak, amit meg lehetne oldani js-ből is simán, az pont azért van mert a sok észlény blokkolja, meg az IE is blokkolja őket alapból.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Autós topik
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged