- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
A nyelv nem, de a fordító az valsz igen. Gondolom az 5 évvel ezelőtti visual studió és a most aktuális változat sem ugyanazt a binárist generálja ugyanabból a forráskódból. (nem .net hanem rendes natív binárisra gondolok)
Tudom hogy rendszerterület, kellett is állítgatni a jogokat hogy hozzáférjek, de a vírusok már csak olyanok hogy hajlamosak elbújni, ezért a vírusírtók átnézik ezeket a területeket is (nem user módban hanem system szolgáltatásként mennek). Több féle vírusírtóval kapcsolatban is találtam ilyen problémát, régebben létezett valami rootkit is ami oda fészkelte be magát, de úgy tűnik nem az volt, szimplán csak valalami régi ki nem javított win hiba. Végül csökkentett módban való törlés után rendbe jött és újragenerálta a fájlt. (indexelés és sys restore szolgáltatással hozható öszefüggésbe a hiba)
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
- Dell G5 15 5587 - 15.6"FHD IPS - i7-8750H - 16GB - 1TB SSD - 1TB HDD - GTX 1060 6GB - Win11 - MAGYAR
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest