- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
Új hozzászólás Aktív témák
-
bmwk1200s
őstag
Pl. én is!
Ha tényleg létezne (talán motorola álmodta meg) egy olyan max 4 collos okos-telefon, amit aztán otthon bedokkolva egy min 22 collos full hd monitorba úgy tudnám használni, mint legalább egy ubuntu linuxot, akkor nekem tuti kellene! Plusz egy rendes háttértár pl. 500-1000GB szintén a monitorban.
És ki tudja? Most hogy már 2magos rendszerek jönnek komoly grafikus tudással és megfelelő szoftver ellátottsággal, lehet csak idő kérdése az egész. -
bmwk1200s
őstag
Az mit jelent, hogy mérsékelten konyít a számítástechnikához? Az én ismeretségi körömben, amiben bőven akad minden korosztályból 15 évestől 70 évesig, két féle embertípus van:
- annyit tud, hogyan kell a gépet bekapcsolni, böngészőt elindítani és google-n keresni, facebook mert az nagyon fontos, esetleg film+zene nézése, hallgatása
- magának épít pc-t, telepíti, üzemelteti és mindig igyekszik a maxot kihozni mindenféle trükkel a rendszeréből
Szóval egyik sem az a tábor aki mindentazegyben keresne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Nyaralás topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Parfüm topik
- Linux kezdőknek
- Overwatch 2
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Medence topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- AKCIÓ! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest