- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem nyílnak a Foldok?
- iOS alkalmazások
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozefgucci1
addikt
válasz
muxi-muxi #35 üzenetére
Nem írtál beromságot sőt, de egy dolgot kihagytál belőle.Ha nem írnak játékot PC-re akkor a kutya nem fogja megvenni a komolyabb hardvereket .Egy excel , torpedó futtatásához nincs szükség 5870-es karira CoreI7-es procival.Megéri mindenkinek a PC-s üzlet ,csak nem mindegy mennyi jön be a warez miatt.
Azoknak van igazuk akik azt írták ,hogy két hónap alatt sokat nyert az UBI a DRM-el , mert ki játszani akar vele nem vár ennyit.A kezdetek kezdetén pedig nem volt biztos a hackerek sikere.
-
megint én
őstag
válasz
muxi-muxi #50 üzenetére
Erről az Assault on Dark Athena -ról még csak nem is hallottam, és álltalában minnél híresebb a játék annál jobban törik. Én a Starcraft2-re leszek kíváncsi mennyi idő lesz (azt mondjuk megveszem). De a GTA 4nek is kellett pár nap amíg feltörték, na meg a Stalker Clear sky. Amúgy Ezt már nagyon rég feltörték, egy bizonyos FTP-n óránként frissített crack + serveremulator volt... És már 2 hete működő crack volt, és 90-90%-ban mindenkinek ment vele...
-
bishoplogan
senior tag
válasz
muxi-muxi #19 üzenetére
Egyébként teljes mértékben egyetértek. Már most is tapasztalható ennek hatása. nincs gears 2, és már nem is lesz pc-re. Lassan a Splinter Cell is átmegy Xbox360 exkluzívra. Sőt pc-t eldobják, felkaroljáka Sonyt is. (volt erről szó, h a SCC megjelenne a ps-re is üzleti okok miatt) Én nagyon bíztam benne, hogy a Ubi sikerrel fog járni. de itt a fekete leves. Köszönjük. Már a Crysist is jobban látták Yerliék, ha megosztják konzolokon is, és lassan belőle is konzol exkluzív lesz. Már lemerem fogadni, hogy a DLC-k először X360-ra meg PS3-ra fog megjelenni.
[ Módosította: #65675776 ]
-
FefeeX
veterán
válasz
muxi-muxi #35 üzenetére
Megnyugtatlak, az Xboxot nem kell FIZIKAILAG moddolni...
Játékot ha PCre ingyen töltesz és ki tudod írni, akkor elég gyöpött kell hogy légy, hogy ugyanezt ne tudd megtenni egy konzolossal... (már amelyiken ténylegesen elérhetőek jelenleg is a warez játékok)
Lagzi lajos meg nem azért van ott ahol, az hogy neked nem tetszik egy más kérdés. Elég furcsa a gondolkodásmódod, de azt látom, hogy ami nem tetszik, azt meg tudod ideologizálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Azonnali fotós kérdések órája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen processzort vegyek?
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Emotiva BasX A2m + Airmotiv B1 + Norstone Stylum 2 + Ajándék
- Nintendo Switch OLED - Atmosphére - 256 GB - gyönyörű állapot - minden tartozék - ingyen játékok
- Új (bontatlan) 512 Gb OLED Steam Deck eladó
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- EVGA SuperNOVA 850 G2 850W 80+ Gold teljesen moduláris tápegység garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
- LG 55B3 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest